منافقين و امانده پشت مرزهاي غربي ايران

صدور درخواست دادستان عراق عليه سرگردان گروهك تروريستي منافقين و اعلام صدور حكم بازداشت مسعود و مريم رجوي توسط اينترپل موجب شادي و شعف مردم كردستان ايران و عراق كه خاطرات تلخي را از جنايات منافقين در كشتار كردها دارند، شد.

به گزارش سرويس تاريخ خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از اتهامات غير قابل انكار سازمان منافقين كه سازمان ديده بان حقوق بشر و وزارت امور خارجه آمريكا نيز آن را تاييد كرده و در اظهارات و اطلاعيه‌هاي سازمان مجاهدين در سال 1990 هم صريحا به آن اشاره شده است، كشتار 30 هزار نفري از كردهاي عراق در عمليات موسوم به مرواريد است.

بر اساس اطلاعات معتبر موجود معتبر در نوار ويديويي ملاقات رجوي با سپهبد صابر‌الدوري رييس سازمان استخبارات عراق در سال 1991،‌ ژنرال صابر، سلام گرم صدام را به رجوي اين‌گونه ابلاغ مي‌كند" رييس جمهور سلام‌هاي گرم خود را به شما ابلاغ نموده و از برادر مسعود و ارتش آزادي‌بخش تشكر كرد و از نقش ارزنده‌اي كه اين ارتش در سركوب آشوب‌هاي كردها انجام داد قدرداني نمود.اما رييس جمهور گفت: اين كافي نيست و بايد با برادر مسعود ملاقات كنم و حضورا تشكر كنم. "

علاوه بر جناياتي كه منافقين در كردستان عراق مرتكب شدند،‌ كردهاي ايران هم از تيررس آنها در امان نماندند،‌ در طول 8 سال جنگ عراق و ايران، سازمان منافقين به عنوان منبع اطلاعات عراق نقش تعيين كننده‌اي براي نيروي هوايي عراق داشتند به نحوي كه با دادن اطلاعات شهرهاي كردنشين به ارتش عراق، بمب‌هاي آنها را به سوي مردم بي‌گناه شهرهاي كردستان ايران هدايت مي‌كردند.

به اظهار يك منبع آگاه اين گروهك مدتي است جذب نيرو در استان كردستان و در نهايت جمع‌آوري اطلاعات براي نيروهاي اشغال‌گر عراق را به عنوان فعاليت جديد خود پيگري مي‌كند.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱۲ شهریور ۱۳۸۶ / ۱۸:۰۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 8606-06350
  • خبرنگار :