دبير جامعهي هتلداران بوشهر دربارهي طرح پايلوت استانداردسازي هتلها، اظهار داشت: پيش از آغاز استانداردسازي هتلها، استانداردها بايد تعريف شوند.
دلير در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: بايد يك گروه تخصصي تشكيل شود و استانداردها مشخص شوند. همچنين در تمام هتلهاي كشور بايد دربارهي ارتقاي خدمات، برنامههاي آموزشي گنجانده شوند و دولت در اين زمينه سرمايهگذاري كند. اكنون يكي از مشكلات ما بهروزرساني و استانداردسازي خدمات است.
وي افزود: در استانداردسازي بايد شرايط منطقهيي و آب و هوايي هر منطقه را درنظر گرفت، مثلا در شهر تهران براي ساختمان هتلها رنگهاي روشن را ميتوان انتخاب كرد؛ اما در شمال كشور فضا و محيط جغرافيايي به آنها اين اجازه را ميدهد، تا از رنگهايي مانند زرد و بنفش نيز استفاده كنند.
او دربارهي هتلهايي كه در اين طرح پايلوت قرار خواهند گرفت، ادامه داد: بهتر است، هتلهايي كه در مناطق محروم و شهرستانهاي كوچك قرار دارند، در اولويت قرار گيرند؛ زيرا هتلهاي شهرستانها منابع درآمد بسيار ناچيزي دارند و امكان سرمايهگذاري در آنها كم است و دولت با سرمايهگذاري در مناطق محروم به نتيجهي مطلوب ميتواند دست يابد.
دلير گفت: در اين طرح به هتلهاي بزرگ نيز بهصورت درصدي ميتوان كمك كرد و به عبارتي اگر طرحي وجود دارد، تمام هتلهاي كشور بايد در آن حضور داشته باشند.
وي اظهار داشت: هتلدار تلاش ميكند، سطح خدمات خود را در بالاترين مرحله نگه دارد؛ تا از طريق آن بتواند جذب مهمان كند و از طريق استانداردسازي اين خدمات قانونمند و يك شكل ميشوند. در اين جريان، ممكن است كه تعدادي از هتلها ارتقا و تعدادي تنزل ستاره داشته باشند.
دبير جامعهي هتلداران استان بوشهر بيان كرد: دولت در بخشهاي مختلف صنعتي كشور ابلاغكنندهي سياستهاي كلي است و نظارت بر آنرا برعهده دارد. به عبارتي، دولت بايد ارتباطهاي توريستي را تسهيل كند؛ اما نظارت بر فعاليت هتلها بهتر است، در دست اتحاديهي جوامع و اصناف قرار گيرد.
او اضافه كرد: با سپردن نظارت به جوامع و اصناف، بحث هتلداري تخصصي ميشود و هزينههاي دولت كاهش مييابند. با اين كار، فعاليتها سرعت مييابند، استانداردها بالا ميروند و رقابت ميان هتلداران قانونمند ميشود.
انتهاي پيام