معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از تشكيل مجمع ملي گردشگران جوان ايران در هفتههاي آينده خبر داد.
به گزارش خبرنگار گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد شريف ملك زاده خاطر نشان كرد: گردشگري به عنوان صنعتي فرا بخشي به شدت مورد توجه صاحبمردان حوزهي دولتي و خصوصي بوده است.
وي ياد آور شد: گردشگري زمينههاي رشد اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي دارد كه فقرزدايي، ارتقاي دوستي، صلح و امنيت از پيامدهاي آن است.
ملك زاده خاطر نشان كرد: در سال گذشته طرح سفرهاي ارزان و تورهاي همگاني اجرا شد كه اين مساله توزيع مناسب سفر و رشد اقتصادي در كشور را موجب ميشود.
وي با بيان اين كه مهندسي گردشگري فرهنگي، بايد در كشور ايجاد شود، تاكيد كرد: بايد آشنا سازي مردم با ميراث تاريخي طبيعي و معنوي صورت گيرد و سازمان هزينههاي تبليغاتي دربارهي معرفي اين ميراث و همچنين توريسم شهري را تقبل ميكند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، ابراز كرد: در كشور ما بسياري از مردم و حتي مسوولان با ميراث تاريخي و طبيعي و فرهنگي خود آشنا نيستند و راه اندازي تور تهرانگردي نقطهي آغازي براي معرفي اين جاذبهها است.
وي تاكيدكرد: مديران 30 استان بايد برنامهريزي كنند تا مردم به سفر روي آورند و ما از آنها خواستهايم كه با بخش خصوصي تعامل خوبي داشته باشند. گردشگري نبايد اتوبان يك طرفه باشد كه بخش خصوصي در آن به تنهايي حركت كند و راه بازگشتي نداشته باشد.
وي ادامه داد: بسياري از استانها اعلام كردهاند كه در نوروز حدود سه ميليون نفر به استان آنها سفر كردهاند، اين آمارها خوب است، اما از آنها نتيجهاي حاصل نشده و مهم بازدهي اقتصادي از اين سفرها است. بنابراين تاكيد ميشود كه روساي سازمانهاي گردشگري 30 استان كشور براي ساماندهي گردشگري برنامهريزي كنند.
به گزارش ايسنا ، ملك زاده در ادامهي سخنان خود با اشاره به گلايهي مجري طرح تهرانگردي از حضور نيافتن مشايي در مراسم گفت: حاضران از ترك جلسه از سوي آقاي مشايي برداشت ناثواب كردهاند، اين در حالي است كه از پيش اعلام شده بود كه او در ساعت 9 سخنراني دارد و در ساعت 10 با يك گروه سرمايهگذاري كانادايي برنامهي ديدار داشتند، بنابر اين به دليل تاخير در شروع برنامه، مراسم را ترك كردند.
انتهاي پيام