نشست مطبوعاتي وزير اطلاعات:/تكميلي3/ *جهانبگلو و انقلاب مخملي در ايران *تذكر به عوامل ناكارآمد نشان دادن دولت *اطلاع از تصميمات پشت درهاي بسته‌ي دشمن

وزير اطلاعات با تأكيد بر اين‌كه وزارتخانه متبوعش تمام تحركات داخلي و خارجي دشمن را عليه نظام رصد مي‌كند، تصريح كرد: وزارت اطلاعات در حال حاضر راهكارهايي براي مقابله با اين تحركات دارد و همگام با پي‌گيري آنها، براي برخورد آماده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، ايسنا، محسني اژه‌اي در نخستين نشست مطبوعاتي خود بعد از 10 ماه تصدي وزارت اطلاعات در ارائه‌ي گزارشي از عملكرد اين وزارتخانه با يادآوري اين‌كه انسان به لحاظ حب ذات شايد نتواند ارزيابي دقيقي از عملكردش داشته باشد، اظهارنظر در اين باره را به ساير دستگاهها و مردم محول كرد و در عين‌حال اظهار داشت: ارزيابي من بسيار مثبت است. در طول اين مدت، وزارت اطلاعات با نشاط مضاعف، تلاش بيشتر و انگيزه‌اي فراتر از گذشته در صحنه حاضر شد و نهايتا تلاش خود را انجام مي‌دهد تا همپاي دولت عدالت‌گستر پيش برود كه در اين راستا در زمينه‌هاي مختلف به توفيقاتي دست پيدا كرده‌ است.

وي با يادآوري اين‌كه دولت نهم با سياست‌هاي جديد و شعارهاي اصلي و كليدي، هم‌چون عدالت و مهرورزي و تعالي و پيشرفت همه‌جانبه‌ي كشور، وارد ميدان شد، تأكيد كرد: اين دولت تمام تلاش خود را انجام مي‌دهد تا اين‌كه آنها محقق شود و همه‌ي اجزاي اين دولت كه وزارت اطلاعات يكي از آنهاست، همپاي اين سياست پيش مي‌روند.

وزير اطلاعات با بيان اين‌كه در حال حاضر شرايط جهان با گذشته متفاوت شده، تأكيد كرد: اين امر مي‌طلبد بازتعريفي نسبت به برخي سياست‌ها داشته باشيم كه در اين حوزه، در برخي سياست‌ها و ساختارها، روش‌ها و تكنيك‌ها به مقتضاي شرايط ، اصلاحاتي انجام شد.

اژه‌اي در ادامه از هماهنگي همه‌ي دستگاهها از جمله قواي قضاييه و مقننه به عنوان يكي از سياست‌هايي كه اين وزارتخانه از ابتدا به آن توجه داشته، نام برد و قدم‌هاي برداشته‌شده در اين زمينه را مثبت ارزيابي كرد.

وي در ادامه با اشاره به شعار دولت نهم درباره خدمت بدون منت به مردم، گفت: در اين راستا ما به دنبال اين هستيم كه همه‌ي فرصتها و امكانات را به صورت عادلانه در اختيار مردم بگذاريم و به مناطق محروم توجه بيشتري كنيم، هم‌چنين براي حل مشكل بيكاري، قدم‌هاي جدي برداشته شود.

وزير اطلاعات اضافه كرد: بديهي است دشمن مي‌خواهد تلاش كند دولت در اين زمينه توفيق نداشته باشد و با اقداماتي دولت را ناكارآمد نشان دهد كه در اين زمينه، ما با اشراف اطلاعاتي و اقدامات سازمان‌يافته موارد را به اطلاع مسوولان ذيربط رسانديم و در مواردي كه نياز به همكاري قوه‌ي قضاييه جهت برخورد وجود داشت نيز اقدام كرديم.

وي با يادآوري اين‌كه در حوزه‌ي انجام برخي تلاش‌ها براي ناكارآمد نشان دادن دولت، سرنخ‌هاي به دست آمده، گفت: به همه‌ي افرادي كه در اين زمينه فعاليت مي‌كردند، تذكر داديم و به همه‌ي عواملي هم كه احساس مي‌كرديم ممكن است ناخواسته يا خواسته در جهت ناكارآمدي دولت فعاليت داشته باشند، تذكر داديم.

وزير اطلاعات همچنين با اشاره به جلسه‌ي اخير گروههاي معاند جمهوري اسلامي در آمريكا با تأكيد بر اين‌كه امروز آمريكا بيش از هر مقطع زماني براي مبارزه با نظام جمهوري اسلامي انگيزه دارد، گفت: علت اين امر اين است كه با وجود همه‌ي مخالفت‌هاي آمريكا، اقتدار نظامي ايران بيشتر شده، لذا آنها تلاش مي‌كنند از طريق عوامل داخلي و بيروني در جهت براندازي نظام جمهوري اسلامي سازمان‌دهي كنند و با آموزش برخي نيروها، آنها را براي مقابله با جمهوري اسلامي مورد استفاده قرار دهند.

وي با تأكيد بر اين‌كه وزارتخانه متبوعش تمام تحركات داخلي و خارجي دشمن را عليه نظام رصد مي‌كند، تأكيد كرد: وزارت اطلاعات در حال حاضر راهكارهايي براي مقابله با اين تحركات دارد و همگام با پي‌گيري آنها، براي برخورد آماده است.

وزير اطلاعات در ادامه درباره دستگيري رامين جهانبگلو نيز تصريح كرد: رامين جهانبگلو يكي از افرادي است كه در راستاي تلاش‌هاي آمريكا براي وقوع انقلاب مخملي و نرم در ايران، دستگير شد.

محسني‌اژه‌اي افزود: آمريكا در اين مقطع راهكاري را نه تنها در ايران بلكه در مورد بسياري از كشورهاي جهان براي وقوع انقلاب مخملي و نرم دنبال مي‌كرد كه جهانبگلو نيز دراين راستا تعريف مي‌شود.

وي افزود: جهانبگلو بر اين اساس ماموريت يافته بود و با حجم فعاليت‌ها و امكاناتي كه در اختيار وي قرار گرفته بود، دستگاه اطلاعاتي نسبت به وي مظنون شد و او را دستگير كرد و در حال حاضر نيز مشغول تكميل تحقيقات درباره‌ي او هستيم كه با تكميل آن مي‌توان در اين زمينه كه مي‌شود چه ميزان اطلاعاتي را منتقل كرد، تصميم گرفت.

وزير اطلاعات در بخش ديگري از اظهاراتش در ارتباط با آخرين وضعيت موسوي خوئيني كه به دنبال تجمع جمعي از زنان در ميدان هفت تير دستگير شد با بيان اين‌كه بايد درباره‌ي آخرين وضعيت پرونده‌ي اين فرد از دادستان و قاضي مربوطه سوال شود، گفت: متأسفانه دشمن توري را باز كرده كه سعي مي‌كند برخي افراد را به داخل آن بكشاند .

به گزارش ايسنا، وزير اطلاعات در ادامه‌ي اين نشست مطبوعاتي درباره بازداشت موسوي خوئيني كه به دنبال تجمع جمعي از زنان در ميدان هفت تير دستگير شد، با يادآوري اين‌كه درباره آخرين وضعيت پرونده‌ي وي بايد از دادستان و قاضي مربوطه سوال شود، گفت: متاسفانه دشمن توري را باز كرده تا برخي افراد را به داخل آن بكشاند. وظيفه‌ي وزارت اطلاعات است كساني را كه ناخودآگاه و يا از روي آگاهي در اين تور قرار مي‌گيرند، نجات دهد و اجازه ندهد افراد، آگاهانه يا ناآگاهانه در تور دشمن قرار بگيرند. ما در اين راستا به افراد تذكراتي داديم كه خيلي از آنها اين تذكرات را پذيرفته‌اند.

محسني اژه‌اي با تاكيد بر اين‌كه حركت موسوي خوئيني و برخي ديگر در آن روز (تجمع در ميدان هفت تير) غيرقانوني و ناصحيح بود، گفت: اين اقدام در راستاي اهداف دشمن بود. وزارت اطلاعات با همكاري برخي دستگاه‌ها اين حركت را خنثي كرد و همه‌ي افرادي كه در جهت بر هم زدن نظم و خواست دشمن در اين روز عمل كردند، دستگير شدند و در اختيار ضابطان قضايي قرار گرفتند.

وي با يادآوري اين‌كه دستگاه قضايي همواره از وزارت اطلاعات مي‌خواهد تحقيقات مقدماتي را در مورد افرادي كه در جهت اهداف دشمن حركت مي‌كنند انجام دهد، گفت:دستگاه قضايي در اين مورد نيز از وزارت اطلاعات خواسته تحقيقات مقدماتي را انجام دهد.

اژه‌اي در بخش ديگري از اين نشست مطبوعاتي به موج‌سواري جريان‌هاي ضدانقلاب در قضاياي مربوط به آذربايجان اشاره كرد و با بيان اين‌كه ترديدي در اين زمينه وجود ندارد، اظهار داشت: با هوشياري مردم اجازه‌ي سوءاستفاده در اين زمينه از دشمن گرفته شد و افرادي كه كارهاي ناشايست و خلاف اخلاق و امنيت انجام دادند، توسط دستگاه‌هاي اطلاعاتي شناسايي و به وسيله‌ي ضابطان قضايي دستگير شدند. هم‌چنين عده‌اي از اين افراد كه فريب خورده بودند با اغماض مورد برخورد قرار گرفتند و آزاد شدند، تعدادي از آنها نيز هم‌چنان در بازداشت به سر مي‌برند.

وزير اطلاعات هم چنين در پاسخ به سوال ديگري درباره‌ي عملكرد وزارت اطلاعات در برخورد با روزنامه‌ي ايران و اين كه گفته مي‌شود اين قضيه از نظر وزارت اطلاعات مغفول مانده بود، گفت: وزارت اطلاعات يك سري وظايف اساسي دارد و آن اين‌كه مسايلي را كه بر اثر اشراف اطلاعاتي به آن مي‌رسد، به مسوولان ذي‌ربط و شوراي امنيت و در مواقع موثرتر به شوراي عالي امنيت ملي و تامين استان منتقل و اگر ضدامنيتي بود، با آن برخورد كند. درباره‌ي موضوع روزنامه‌ي ايران نيز به هيچ وجه منفعل نبود، بلكه از نهادهاي فعال در اين زمينه بود كه در راستاي تلاش‌هاي اين وزارتخانه و ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط، برنامه‌اي كه دشمن چيده بود، خنثي شد.

وي با يادآوري اين‌كه در اين زمينه دشمن خود را كاملا شكست خورده و نظام را پيروز مي‌داند، گفت: در قضيه‌ي روزنامه‌ي ايران، مردم همانند هميشه بلافاصله در صحنه حاضر شدند و ما نيز نه تنها منفعل نبوديم، بلكه بسيار فعال در صحنه حاضر شديم.

اژه‌اي با تاكيد بر اين‌كه دشمن از اقدامات دولت نهم عصباني است، گفت: بر اين مبنا آنها تلاش زايدالوصفي را براي ايجاد ناامني و اضطراب در جامعه انجام مي‌دهند و سرمايه‌گذاري گسترده‌اي در اين زمينه كرده‌اند كه تنها محدود به آن 75 ميليون دلاري كه به تصويب دولت آمريكا رسيده، نيست. آنها خيلي بالاتر از اين هزينه صرف كردند و به صورت مشخص كلاس‌هاي آموزشي تشكيل داده‌اند. بر اين اساس با توجه به مجموعه‌ي اين اقدامات مي‌توان گفت كه وزارت اطلاعات در قبال اين توطئه‌ها نه تنها منفعل نبوده، بلكه بسيار فعال نيز وارد عمل شده است.

به گزارش خبرنگار ايسنا، وزير اطلاعات در ادامه درباره اظهارات دادستان كل كشور مبني بر رشد پنجاه درصدي قاچاق اسلحه از قاچاق اسلحه به عنوان يكي از مواردي كه آمارها در حوزه آن، رو به تزايد است، نام برد و گفت: البته اين امر به يك سال گذشته اختصاص ندارد. درباره‌ي ورود اسلحه به كشور، مسووليت اوليه‌ي مقابله بر عهده‌ي نيروي انتظامي است، اما از آن‌جا كه به صورت طبيعي ورود اسلحه موجب ناامني و بروز مسائل ضد امنيتي مي‌شود، وزارت اطلاعات وظيفه دارد در اين حوزه وارد عمل شود.

وي با ارايه‌ي آماري از فعاليت‌هاي وزارت‌خانه‌ي متبوعش در اين حوزه از شهريور سال گذشته تا ارديبهشت ماه سال جاري، گفت: بيش از 250 نفر در اين مدت از عوامل واردكردن اسلحه به كشور دستگير و باندهايي نيز شناسايي شده‌اند كه در موقع مناسب، وزارت اطلاعات به آنها ضربه مي‌زند.

وزير اطلاعات ادامه داد: در اين مدت هم‌چنين 1800 قبضه سلاح از اين افراد جمع‌آوري شده است.

اژه‌اي در بخش ديگري از اظهاراتش در ارزيابي از وضعيت امنيت داخلي كشور با تاكيد بر اين‌كه در حال حاضر، ايران از كشورهاي استثنايي از لحاظ برخورداري از امنيت در بين كشورهاي جهان و منطقه به شمار مي‌آيد، گفت: البته اين امر به اين مفهوم نيست كه هيچ‌گونه اقدام ضد امنيتي در كشور انجام نمي‌شود، قاعدتا كشوري با ويژگي‌هاي ايران از لحاظ جمعيتي، مرزها و وضعيت كشورهاي همسايه، با مشكلات امنيتي نيز مواجه است.

وي در ادامه با اشاره به تصور آمريكا و اسرائيل نسبت به وضعيت ايران پيش از انتخابات رياست‌جمهوري نهم كه بر مبناي آن، جمهوري اسلامي ايران را كشوري كه در معرض استحاله قرار گرفته، مي‌دانستند، اظهار داشت: اتفاقي كه در تير ماه سال گذشته به وقوع پيوست، اين احساس را در دشمن به وجود آورد كه آنها در مورد ايران دوباره به خانه‌ي اول بازگشته‌اند. جمهوري اسلامي ايران در مقابل عوامل سلطه، روح جديدي گرفت و طبيعي است كه دشمنان براي مقابله‌ي خود با نظام جمهوري اسلامي، اعمال‌شان را تشديد مي‌كردند و نهايت تلاش خود را براي ايجاد ناامني و شكاف بين نخبگان و مردم و مسوولان به كار مي‌گرفتند.

وي با بيان اينكه در حال حاضر ايران كشوري است كه از امنيت خوبي برخوردار است، به وضعيت امنيتي آمريكا به عنوان دشمن شماره‌ي يك ايران اشاره كرد و گفت: در حال حاضر مردم آمريكا از مسوولان اين كشور ناراضي هستند و مي‌گويند شما براي ما ناامني به همراه آورده‌ايد.

وزير اطلاعات اضافه كرد: با وجود اين‌كه وضعيت امنيتي ايران در حال حاضر مناسب است، مواردي وجود دارد كه گر چه كم است، اما همين براي جمهوري اسلامي ايران و مردم آن زياد است و بايد تلاش كنيم همين مقدار هم نباشد.

اژه‌اي در بخش ديگري از اين نشست درباره ميزان آگاهي وزارت اطلاعات نسبت به فعاليت‌هاي سازمان‌هاي جاسوسي دشمن در ايران، اظهار داشت: از همين جا به مردم بشارت مي‌دهم كه بحمدالله وزارت اطلاعات، امروز با توجه به فشارهايي كه بعد از انقلاب به نظام جمهوري اسلامي وارد شده، از توانمندي خوبي برخوردار است. ما امروز در بعد فني و فعاليت‌هاي اطلاعاتي در وضعيت خوبي قرار داريم و حتي از برخي تصميماتي كه دشمن در جلسات و در پشت درهاي بسته مي‌گيرد، مطلعيم.

وي با بيان اين‌كه اين سطح از توانمندي وزارت اطلاعات براي دشمن غير قابل باور و حيرت‌آور است، گفت: بر اين اساس، آنها ايران را متهم مي‌كنند كه خودش به تنهايي در اين زمينه عمل نمي‌كند و از كشورهاي ديگر استفاده مي‌كند، اين اتهامي است كه هميشه آنها به ايران وارد مي‌كردند.

وزير اطلاعات هم‌چنين بار ديگر با تاكيد بر اين‌كه نتيجه‌ي انتخابات سوم تير سال 84 در به صحنه آمدن ميليون‌ها ايراني در فاصله‌ي يك هفته و انتخاب كانديدايي كه شعارهاي انقلابي و اسلامي مي‌داد، براي دولت آمريكا و دشمنان ايران، غير قابل باور بود، گفت: به دنبال مشخص شدن نتيجه‌ي اين انتخابات دشمن احساس كرد بايد نسبت به جمهوري اسلامي شناخت مجدد پيدا كند و از آن تاريخ به بعد بيش از پيش عوامل جاسوسي‌شان را براي ايجاد فتنه در نظام جمهوري اسلامي ايران گسيل كردند كه در اين راستا از عوامل ضعيف نيز جهت جذب در دستگاه‌هاي مختلف براي پيشبرد منوياتشان استفاده مي‌كنند.

ادامه دارد...

  • یکشنبه/ ۱۱ تیر ۱۳۸۵ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8504-05263
  • خبرنگار : 71061