مريم نشيبي كه همچنان نبود «شب بخير كوچولو»، اشك در چشمانش مينشاند، معتقد است: اگر روند توجه به مخاطب در راديو حاكم بود، اين برنامه متوقف نميشد.
اين گويندهي پيشكسوت راديو ايران، پس از جشنوارهي داخلي اين شبكه، از دكتر نوري به عنوان مدير جواني كه به پيشكسوتان راديو اهميت ميدهد ياد كرد و در گفتوگو با خبرنگار سرويس راديو ايسنا افزود: اگر به مخاطبان«شب بخير كوچولو» توجه ميشد، هرگز اين برنامه بدون هيچ توضيحي در مديريت قبلي متوقف نميشد.
نشيبي در ادامه اين گفتوگو، دربارهي ضرورت توجه به ادبيات و زبان در راديو گفت: مسوولان صدا با توجه و نظارت بر برنامهها، ميتوانند اشتباهات و محاسن برنامهها را يادآور شوند تا ادبيات صحيح در راديو ادامه يابد و خطاها تكرار نشود.
اين گوينده در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه چه مراقبتهايي براي جايگزين نشدن ادبيات لوده به جاي طنز و عامه پسند در راديو لازم است گفت: به اعتقاد من طنز واقعي را ميتوان از چالي چاپلين ياد گرفت. او بدون اين كه به كسي توهين كند يا انسان را به مسخره بگيرد با خلاقيت و ابتكاراتش مفاهيم و خنده را به مخاطب منتقل ميكرد.
وي ادامه داد: گوينده راديو نيز با ديالوگ و فن ميتواند مخاطب را بخنداند، بدون اين كه كساني را مضحكه كرده باشد يا اداي فردي را در بياورد.
مريم نشيبي در پايان توجه به فرهنگ و ضربه نزدن به مخاطب را ركن مهم گويندگي به خصوص در برنامههاي طنز دانست و گفت: اين ابتكار عمل، خندهاي از سرشعور را بر لب مخاطب مينشاند.
انتهاي پيام