آزمون سال 1384 در روزهاي 9، 10 و 11 تير ماه با بيش از يك ميليون و 700 هزار داوطلب در سراسر كشور برگزار ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، سازمان سنجش آموزش كشور هرگونه تغيير دركنكور 84 را رد و اعلام كرد: هيچگونه تغييري در اين آزمون نسبت به آنچه كه رسما اعلام شده، به وجود نيامده است و داوطلبان نسبت به هرگونه شايعه و گمانه زني كه حاكي از وجود كوچكترين تغيير در اين آزمون باشد، با بي اعتنايي برخورد كنند.
قبولي در كنكور منوط به پاسخ درست به نيمي از سوالات است
اگر داوطلبي بتواند به نيمي از سوالات كليه دروس عمومي و اختصاصي پاسخ صحيح بدهد، با توجه به سطح نمرات فعلي، حتما در يكي از رشتههاي روزانه دانشگاههاي دولتي پذيرفته خواهد شد و اين مطلب ميتواند، دغدغه خاطر را از وجود داوطلباني كه سعي و تلاش كافي و شايسته نمودهاند كلا و يا تقريبا بزدايد.
كنكوريها در مهلت باقيمانده به مرور مطالب و تستزني بپردازند
سازمان سنجش به دانشآموزان پيش دانشگاهي داوطلب كنكور توصيه كرد: در مدت باقيمانده به مرور برنامهريزي شده دروس، با محوريت پاسخ دهي به سوالات تستي بپردازند.
فرصت باقيمانده معمولا براي فراگيري مباحث جديد يا سرفصلهايي كه قبلا حتي يكبار هم مطالعه نشده است، نميباشد. بلكه كاستيهاي آموزشي بايد در خلال پاسخ به سوالات تستي، مشخص و برطرف شوند.
در اين مسير بايد عمدتا سوالات استفاده شده در آزمونهاي سالهاي قبل و حتي الامكان منحصرا سوالات آزمون جامع به كار گرفته شوند.
از اكنون نگران انتخاب رشته نباشيد
با توجه به اينكه فرم انتخاب رشته، پس از اعلام نتايج علمي آزمون حدود نيمه مرداد ماه سال جاري در اختيار داوطلبان واجد شرايط قرار ميگيرد به داوطلبان توصيه ميشد كه تحت هيچ عنواني ذهن خود را به مسايل مربوط به انتخاب رشته و موضوعات مرتبط با آن مانند تفكيك بومي داوطلبان و رشته، يا سهميهها و ... معطوف نسازند و تمام توجه خود را در جهت كسب آمادگي بيشتر براي شركت در آزمون متمركز كنند. زيرا بعد از آزمون، فرصت كافي براي بحث و بررسي پيرامون انتخاب رشته وجود دارد.
توصيه ميشود كه در اين مدت نه تنها بحث انتخاب رشته مطرح نشود بلكه از توجه به هر عاملي، اعم از مسائل شخصي، خانوادگي، اجتماعي و غيره كه منجر به تشتت افكار و انحراف ذهن از مسير اصلي مرور و آماده سازي ميشود، به جد بپرهيزد.
حفظ خونسردي، مهمترين عامل موفقيت
همانگونه كه بارها تذكر داده شده است، حفظ خونسردي، مهمترين عامل براي انعكاس واقعي و صحيح توانمنديهاي علمي و بيان كامل آموختههاي هر داوطلب در چارچوب سوالات مطرح شده ميباشد.
با آزمون سراسري و هر نوع امتحان ديگر، بايد دوست شده و كنار آمد. بهترين شيوه براي غلبه بر اضطراب و نگراني تسلط بر مطالب درسي است. از سوي ديگر، نبايد اندوختههاي علمي خود را دست كم گرفت و دائم دغدغه ضعف خويش را در سر داشت.
اضطراب يكي از مهمترين عواملي است كه ميتواند فرد را نسبت به مطالبي كه نظرا و عملا معتقد است به آنها مسلط ميباشد، دچار بيم و ترديد نمايد.
انتهاي پيام