آيتالله موسوي خوئينيها عصر ديروز در ديدار با تعدادي از اعضاي شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي، ضمن تاكيد بر پررنگ شدن صبغهي اسلامي انجمنهاي اسلامي و انجام شعائر ديني از سوي اعضاي اين تشكل، اولين رسالت اين تشكل را ترويج مسايل ديني و اسلامي در دانشگاه دانست و اظهار داشت: در اوايل انقلاب، بر سر نام اين تشكل اختلاف بود. عدهاي نام انجمن اسلامي دانشجويان را مطرح ميكردند و عدهاي ديگر، انجمن دانشجويان مسلمان و در نهايت نيز دانشجويان، نام انجمن اسلامي دانشجويان را براي تشكل خود برگزيدند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) آيتالله موسوي خوئينيها در ادامهي اين ديدار با اشاره به وضعيت دانشگاهها در دوران طاغوت اظهار داشت: در اين زمان، مرحوم مهندس مهدي بازرگان و دوستانش براي ايجاد فضاي ديني و اسلامي در دانشگاهها از نقطهي صفر فعاليت خود را آغاز كرده و بالاخره توانستند تابوي انجام شعائر ديني را در دانشگاهها بشكنند و اگر انجمنهاي اسلامي در زمان كنوني به شعائر ديني و وجهه اسلامي توجه بيشتري نكنند، ممكن است دوباره انجام شعائر ديني در دانشگاهها تابو شود و ما با حالت واپسگرايانه به عقب برگرديم. پس شما دانشجويان عضو انجمنهاي اسلامي بايد بازرگانهاي زمانهي خود باشيد.
آيتالله خوئينيها در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر لزوم تبيين مرزها در جبههي اصلاحات افزود: ما از حقوق سياسي و اجتماعي گروههاي غيرمعتقد به قانون اساسي و حكومت ديني حمايت ميكنيم ولي اين حمايت به اين معنا نيست كه افكار و انديشههاي خود را مطرح نكرده و مبلغ انديشهي آنان باشيم.
وي افزود: در هنگامي كه ما از عملكرد بد ديني اصولگرايان انتقاد ميكنيم، چرا خودمان در جهت تصحيح آن رفتار در جامعه اقدام نميكنيم.
وي در پايان، بر بازنگري در هويت و مرزهاي فكري جريان اصلاحات و پر كردن خلاء گفتماني انديشههاي حضرت امام و آرمانهاي اوليهي انقلاب و ايجاد يك نهضت و جريان فكري جديد بعد از برگزاري انتخابات رياست جمهوري براي تبيين نظريهي روشنفكري ديني بر مبناي آرمانهاي امام و انقلاب تاكيد كرد.
همچنين حسامالدين علامه دبير تشكيلات انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي روز گذشته درخصوص اين ديدار به خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در اين ديدار ابتدا آيتالله موسوي خوئينيها دغدغهها و دلايلي كه باعث حضور بيشتر از يك كانديدا از سوي جبههي اصلاحات در انتخابات رياست جمهوري شده را بيان و به اين مضمون تاكيد كرد كه « من شخصا اعتقاد دارم كه در شرايط فعلي، اجماع بايد بر روي يك شخص واحد انجام گيرد و اين امر به نفع اصلاحات و مملكت است و روش عقلاني براي رسيدن به اجماع، نظرسنجي است و كسي كه در نظرسنجيهاي اخير در جبههي اصلاحات در مرتبه بالاتر قرار دارد، بايد به عنوان كانديداي جبهه اصلاحات معرفي شود.»
انتهاي پيام