معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم:

کاهش جمعیت، پیامد غفلت از مسائل فرهنگی است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم گفت: در صورتی که عامه مردم عامل اقتصادی را دلیل کاهش جمعیت می‌دانند، عمده‌ترین چالش کاهش جمعیت در سال‌های اخیر دلایل فرهنگی دارد و این یک زنگ خطر برای تصمیم گیران این حوزه است.

دکتر یعقوب نوروزی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم در حاشیه همایش ملی «بررسی اخلاقی فقهی و حقوقی درمان ناباروری» در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برگزاری اینگونه همایش‌ها با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر فرزندآوری و شعار سال که سرمایه گذاری در تولید نام گذاری شده برگزار می‌شود در واقع یکی از سرمایه گذاری‌های مهم در حوزه علمی برگزاری چنین همایش‌هایی تلقی می‌شود.

وی راهکار چالش‌های فرهنگی موجود را تفکر پویای شیعی معرفی کرد و گفت: باید برای تشویق به فرزندآوری به دنبال رویکردهای فرهنگی باشیم و با سرمایه گذاریی در بافت دانشگاهی و علمی می‌توان به رفع این چالش‌های فرهنگی کمک کرد، همچنین جهاد دانشگاهی در این حوزه می‌تواند زمینه ساز اقدامات بزرگی مانند این همایش باشد.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404012714846
  • خبرنگار : 51019