دری نجف‌آبادی:

کربلایی کاظم ساروقی سند زنده اسلام است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: کربلایی کاظم ساروقی، سند زنده اسلام است.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، امام جمعه اراک امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین در اختتامیه نخستین آیین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی به میزبانی امامزادگان ۷۲ تن ساروق، اظهار کرد: آیت‌الله نوری همدانی در سفر به استان مرکزی و در جریان زیارت امامزادگان ۷۲ تن ساروق، به بیان ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری کربلایی کاظم و نحوه وقوع معجزه قرن پرداخت، چراکه این مرجع تقلید، کربلایی کاظم ساروقی را در زمان حیاتش در قم دیده بود.

وی گفت: امروز پس از ۶۵ سال از وفات کربلایی کاظم ساروقی، مراجع تقلید و علما به عنوان سندهای زنده بدون واسطه به بیان این اتفاق عظیم قرآنی و مشاهدات خود از این معجزه قرن می‌پردازند.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: علم او الهی، ولایتی، لدنی، حضوری و شهودی است و وراثتی و حصولی نیست که دنیای وابسته به عالم طبیعت آن را درک نکرده و دنیای وابسته به جبروت و عوالم برزخ، چشم‌های بصیر و گوش‌های برزخی، دل‌های دارای معرفت و نورانیت آن را می‌فهمد.

علی‌اصغر کریمی ساروقی، نوه کربلایی کاظم ساروقی نیز گفت: هنوز به‌طور کامل شخصیت کربلایی کاظم ساروقی شناخته‌شده نیست و این در حالی است که بزرگان، سایر علمای دینی و مرجعیت، بر شناساندن شخصیت این معجزه قرن تاکید دارند و حتی سایر مذاهب اسلامی نیز مشتاق شناخت بیشتر از او هستند. 

وی بیان کرد: برگزاری اولین آیین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی باید استمرار داشته باشد، چراکه اگر کار فرهنگی استمرار نداشته باشد به ثمر نخواهد رسید. تجلیل از کربلایی کاظم، تجلیل از یک فرد نیست بلکه تجلیل از قرآن کریم و کلام وحی است و باید این کرامت و موهبت الهی برای مردم تبیین شود. 

نوه کربلایی کاظم ساروقی گفت: این شخصیت با خوردن لقمه پاک و حلال به این جایگاه رسید. کربلایی کاظم شدن، امری محال نیست و باید با رعایت واجبات و ترک محرمات و عمل به قرآن به این مقام دست یافت. 

وی در ادامه، با اشاره به برخی مشکلات شهر ساروق افزود: ساروق هنوز یک درمانگاه شبانه‌روزی ندارد و چه بسا افرادی که در این شهر جان خود را به دلیل نداشتن مرکز درمانی شبانه‌روزی از دست داده‌اند و امید است نیازهای درمانی این شهر تامین شود.

به گزارش ایسنا در این آیین، عبدالرسول گلبن از شیراز در بخش هنرمند قرآنی، حسین عابدینی از تهران در بخش پژوهشگر قرآنی، سکینه سبزیان از سیستان و بلوچستان در بخش حافظ ویژه، علی‌محمد یارمحمدی از شیراز در بخش خانواده قرآنی و احمدرضا محسنی از شیراز در بخش‌ معلمان قرآنی به‌عنوان دریافت‌کنندگان اولین نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی معرفی شدند و نشان خود را دریافت کردند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404012614211
  • خبرنگار : 50212