فرمانده انتظامی استان خبر داد

کشف ۲۳۹ کیلو تریاک در میناب

فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش ماموران انتظامی شهرستان میناب ۲۳۹ کیلو مواد مخدر تریاک کشف و ضبط شد.

 سردار علی اکبر جاویدان امروز (سه‌شنبه ۲۶ فروردین)، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان میناب در راستای مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان مواد مخدر، با انجام کار اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی از قصد انتقال یک محموله مواد مخدر توسط یک باند قاچاق مواد مخدر مطلع و پیگیری موضوع را بصورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران بامداد امروز حین گشت زنی و تعقیب و مراقبت‌های لازم در محور «منوجان » به سمت "«هشتبندی» خودرو سواری پژو ۴۰۵ حامل مواد مخدر را شناسایی و دستور توقف دادند.

 جاویدان گفت: متهم با مشاهده مأموران بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشدار دهنده و با افزایش سرعت اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز طولانی عرصه را بر خود تنگ دیده و با رها کردن خودرو با استفاده از موقعیت منطقه و تاریکی شب متواری شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از فرمانده انتظامی استان هرمزگان، در بازرسی از خودرو توقیفی ۲۳۹ کیلو مواد مخدر تریاک در بسته‌های مختلف کشف و تلاش مأموران برای دستگیری قاچاقچی متواری شناسایی شده، ادامه دارد.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404012614014
  • خبرنگار : 50673