احتمال سرمازدگی باغات در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با سرد شدن هوا احتمال مخاطره سرمازدگی باغات در استان به خصوص در نیمه شمالی تا دو روز آینده وجود دارد.

معصومه نوروزی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: باخروج سامانه بارشی از چهارمحال و بختیاری، انتظار کاهش نسبی دما و همچنین وزش بادهای شدید را در استان داریم.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: با سرد شدن هوا احتمال مخاطره سرمازدگی باغات در استان به خصوص در نیمه شمالی وجود دارد، لذا از باغدارن خواست تمهیدات لازم را بیندیشند.

وی در ادامه گفت: بلداجی و امام قیس با ۷درجه سانتیگراد خنک‌ترین و لردگان با ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مناطق در چهارمحال و بختیاری بودند.

نوروزی با بیان اینکه گرد و غبار از سمت کشور عراق وارد چهارمحال و بختیاری شده است،خاطرنشان کرد: هوای امروز از لحاظ غلظت آلاینده‌ها برای تمامی گروه‌های سنی ناسالم است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404012613862
  • خبرنگار : 50123