سپهوند: اکثریت ارکان نظام نگاه مثبت و صدای واحدی برای ادامه مذاکره دارند

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافق میان ایران و آمریکا برای ادامه مذاکرات غیر مستقیم عنوان کرد: شاهدیم که وحدت و همدلی در بین ارکان مختلف نظام در حال شکل گیری است و اکثریت ارکان نظام نگاه مثبت و صدای واحدی برای ادامه مذاکره دارند.

رضا سپهوند عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در عمان و توافق دو کشور برای ادامه این مذاکرات اظهار کرد: دو کشور ایران و آمریکا درصد سطح هیئت‌های عالی مذاکره کردند و خوشبختانه نمایندگان عالی هر دو دولت راضی بودند و نگاه مثبتی داشتند و این نگاه زمینه‌ساز مرحله دوم مذاکرات  شد.

وی افزود:  از جمله دستاوردهای این مذاکرات این است که آرامشی به بازار ارز ایران برگشته و قیمت ارز سیر نزولی داشته است؛ همچنین جریان اقتصادی نیز در حال قرار گرفتن روی روال مثبتی است و شاهدیم که وحدت و همدلی در بین ارکان مختلف نظام در حال شکل گیری است و اکثریت ارکان نظام نگاه مثبت و صدای واحدی برای ادامه مذاکره دارند و ان‌شاءالله در دور بعدی مذاکرات، نتایج سریع‌تر و بیشتری در مقایسه با دور اول مذاکرات که در عمان برگزار شد، حاصل شود.

این نماینده مجلس با اشاره به سردرگمی و خشم رژیم صهیونیستی و تلاش رسانه‌های وابسته به این رژیم برای تنش آفرینی و به حاشیه بردن روند مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد: هر زمانی که صدای مذاکره بلند شده چه در دوره برجام چه شرایط فعلی صهیونیست‌ها مخالف بودند؛ دلیل اصلی این مخالفت نیز این است که آنها به دنبال تضعیف اقتصاد جمهوری اسلامی ایران هستند. در شرایط فعلی نیز که ما با شرایط خاصی مواجهیم، نگاه رژیم صهیونیستی معطوف به این است که اقتصاد ما روی ریل مثبت قرار نگیرد؛ بنابراین آنها به دنبال ایجاد اغتشاش در درون نظام ما هستند و بر همین اساس نیز رسانه‌های آنها دائماً در حال ابراز مخالفت با گفت‌وگو و توافق احتمالی میان ایران و آمریکا هستند.

سپهوند در پایان با بیان اینکه «از اقلیتی که بر خلاف وحدتی که در داخل شکل گرفته است، اظهار نظر می‌کنند دعوت می‌کنیم که با رسانه‌های صهیونیستی هم‌صدا نشوند»، بر ضرورت حمایت از تیم مذاکره کننده ایرانی تاکید و اظهار کرد: همواره در هر مذاکره‌ای پشتوانه اصلی مذاکره کننده‌ها اعتماد عمومی و افکار عمومی است؛ هرچه نگاه افکار عمومی به مذاکره مثبت‌تر باشد، مذاکره کننده‌های ما با توان و اعتماد به نفس بیشتری مذاکره خواهند کرد و منافع ملی ما بیشتر تامین خواهد شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012513374
  • خبرنگار : 71489