با حکم وزیر کشور؛

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان منصوب شد

احمد نفیسی با حکم وزیر کشور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان شد.

 طی حکمی از سوی اسکندر مومنی وزیر کشور، احمد نفیسی به سمت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان منصوب شد.

نفیسی پیش از این سرپرست معاونت مذکور بود و این انتصاب به موجب حکم و بنا به پیشنهاد استاندار هرمزگان صورت گرفته است.

 در متن حکم، بر تلاش در جهت ایجاد هماهنگی و تعامل با کلیه نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های کشوری و لشکری استان، بهره‌گیری از استعداد و توانمندی نیروهای لایق، دلسوز و کارآمد، تحقق برنامه‌ها و سیاست‌های دولت و خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به مردم شریف استان تاکید شده است.

 همچنین، در این حکم توفیق روزافزون ایشان در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم و پیروی از منویات مقام معظم رهبری از درگاه پروردگار متعال خواستار شده است. 

احمد نفیسی از چهره‌های سیاسی، علمی، فرهنگی و رسانه‌ای استان هرمزگان است که سابقه مدیرکلی دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری هرمزگان را نیز در کارنامه دارد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404012312088
  • خبرنگار : 50673