رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق:

از دل صنعت و بازار آمده‌ایم

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق گفت: مرکز علمی‌کاربردی عتیق با تکیه بر نیاز صنعت و بازار، مسیر مهارت‌آموزی تا اشتغال را برای دانشجویان هموار کرده است.

محمد گوهریان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مزیت رقابتی این مرکز در مقایسه با دیگر مراکز علمی‌کاربردی اظهار کرد: در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، مراکز مشابهی وجود ندارد و هر مرکز با توجه به نیاز بازار و جامعه هدف و در مجاورت صنعت شکل می‌گیرد. مرکز علمی‌کاربردی عتیق تنها مرکزی است که رشته‌های تخصصی مانند قنادی، آشپزی و گزسازی را ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه این مرکز از دل صنعت و بازار برخاسته است، افزود: دانشجویان ما در جریان تحصیل با فضای واقعی کار آشنا و فارغ‌التحصیلان مستقیماً وارد بازار کار می‌شوند.

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق درباره ارتقای مهارت‌های عملی دانشجویان، به‌ویژه در رشته‌های کاربردی مانند آشپزی، قنادی و صنایع غذایی ادامه داد: ما فرایند ورود به بازار را برای دانشجویان تسهیل می‌کنیم و همراه آن‌ها هستیم تا تولید ثروت پاک از طریق مهارت و دانش ممکن شود. در همین راستا، در حال راه‌اندازی کافه و رستورانی با نام «سکه» هستیم تا دانشجویان بتوانند مهارت‌ها و دانش خود را در محیطی واقعی به نمایش بگذارند.

گوهریان گفت: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان این مرکز شاغل‌اند و با هدف ارتقای جایگاه حرفه‌ای خود به دانشگاه می‌آیند.

وی افزود: ما از کسب‌وکارهای پیشنهادی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان حمایت کرده و ظرفیت‌های ارتباطی سازمان متبوعه را در اختیار آنان قرار می‌دهیم. از ۱۳۹۲ مرکز رشد خوشه گز، شیرینی و صنایع وابسته نیز با هدف حمایت از هسته‌های کارآفرینی و معرفی آن‌ها به بازار تأسیس شده است.

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق با تاکید بر ارتباط نزدیک این مرکز با صنعت و بازار کار، تصریح کرد: مرکز ما از دل صنعت و بازار متولد شده و این ارتباط، ارتباطی درون‌زا و پایدار است.

گوهریان در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های توسعه‌ای مرکز گفت: ما متعهد به موفقیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستیم و توسعه کمی برای ما اولویت ندارد. اگر صنعتی به بلوغ لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه برسد، در کنار آن خواهیم بود.

وی به رویدادی مشترک میان دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق و اداره کل آموزش‌وپرورش استان اشاره بیان کرد: از اردیبهشت ۱۴۰۳ مسابقه‌ای در سه مرحله برای دانش‌آموزان هنرستانی رشته قنادی برگزار شده که مرحله نهایی آن با حمایت معنوی و مادی صنایع غذایی سکه، گروه صنعتی گلنان پاراتوس، اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در حال برگزاری است.

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عتیق افزود: در مرحله نخست این مسابقه، شیرینی‌های پیشنهادی دانش‌آموزان در هنرستان‌ها داوری شد و در مرحله دوم، بیش از ۵۰ تیم دو نفره در حضور داورانی از اتحادیه‌های نان حجیم، گز و شیرینی و مرکز علمی‌کاربردی عتیق به تولید پرداختند. در مرحله نهایی، ۲۰ تیم برتر در زمینه تولید و فروش با یکدیگر رقابت کردند و سه تیم برگزیده نهایی، تجهیزات و مواد اولیه قنادی به همراه بورس تحصیلی دریافت می‌کنند.

گوهریان گفت: مراسم اهدای جوایز این مسابقه روز یکشنبه ۲۴ فروردین به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404012311549
  • خبرنگار : 51012