محمد گوهریان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به مزیت رقابتی این مرکز در مقایسه با دیگر مراکز علمیکاربردی اظهار کرد: در دانشگاه جامع علمیکاربردی، مراکز مشابهی وجود ندارد و هر مرکز با توجه به نیاز بازار و جامعه هدف و در مجاورت صنعت شکل میگیرد. مرکز علمیکاربردی عتیق تنها مرکزی است که رشتههای تخصصی مانند قنادی، آشپزی و گزسازی را ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه این مرکز از دل صنعت و بازار برخاسته است، افزود: دانشجویان ما در جریان تحصیل با فضای واقعی کار آشنا و فارغالتحصیلان مستقیماً وارد بازار کار میشوند.
رئیس دانشگاه علمیکاربردی عتیق درباره ارتقای مهارتهای عملی دانشجویان، بهویژه در رشتههای کاربردی مانند آشپزی، قنادی و صنایع غذایی ادامه داد: ما فرایند ورود به بازار را برای دانشجویان تسهیل میکنیم و همراه آنها هستیم تا تولید ثروت پاک از طریق مهارت و دانش ممکن شود. در همین راستا، در حال راهاندازی کافه و رستورانی با نام «سکه» هستیم تا دانشجویان بتوانند مهارتها و دانش خود را در محیطی واقعی به نمایش بگذارند.
گوهریان گفت: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان این مرکز شاغلاند و با هدف ارتقای جایگاه حرفهای خود به دانشگاه میآیند.
وی افزود: ما از کسبوکارهای پیشنهادی دانشجویان و فارغالتحصیلان حمایت کرده و ظرفیتهای ارتباطی سازمان متبوعه را در اختیار آنان قرار میدهیم. از ۱۳۹۲ مرکز رشد خوشه گز، شیرینی و صنایع وابسته نیز با هدف حمایت از هستههای کارآفرینی و معرفی آنها به بازار تأسیس شده است.
رئیس دانشگاه علمیکاربردی عتیق با تاکید بر ارتباط نزدیک این مرکز با صنعت و بازار کار، تصریح کرد: مرکز ما از دل صنعت و بازار متولد شده و این ارتباط، ارتباطی درونزا و پایدار است.
گوهریان در پاسخ به سوالی درباره برنامههای توسعهای مرکز گفت: ما متعهد به موفقیت دانشجویان و فارغالتحصیلان هستیم و توسعه کمی برای ما اولویت ندارد. اگر صنعتی به بلوغ لازم برای بهرهگیری از ظرفیتهای دانشگاه برسد، در کنار آن خواهیم بود.
وی به رویدادی مشترک میان دانشگاه علمیکاربردی عتیق و اداره کل آموزشوپرورش استان اشاره بیان کرد: از اردیبهشت ۱۴۰۳ مسابقهای در سه مرحله برای دانشآموزان هنرستانی رشته قنادی برگزار شده که مرحله نهایی آن با حمایت معنوی و مادی صنایع غذایی سکه، گروه صنعتی گلنان پاراتوس، اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه جامع علمیکاربردی در حال برگزاری است.
رئیس دانشگاه علمیکاربردی عتیق افزود: در مرحله نخست این مسابقه، شیرینیهای پیشنهادی دانشآموزان در هنرستانها داوری شد و در مرحله دوم، بیش از ۵۰ تیم دو نفره در حضور داورانی از اتحادیههای نان حجیم، گز و شیرینی و مرکز علمیکاربردی عتیق به تولید پرداختند. در مرحله نهایی، ۲۰ تیم برتر در زمینه تولید و فروش با یکدیگر رقابت کردند و سه تیم برگزیده نهایی، تجهیزات و مواد اولیه قنادی به همراه بورس تحصیلی دریافت میکنند.
گوهریان گفت: مراسم اهدای جوایز این مسابقه روز یکشنبه ۲۴ فروردین بهصورت آنلاین برگزار خواهد شد.
انتهای پیام