پیکر مرد غرق شده در دریاچه سقالکسار از آب خارج شد

رئیس سازمان آتش‌نشانی رشت از پیدا شدن پیکر مرد ۷۲ ساله غرق شده در دریاچه سقالکسار رشت خبر داد و گفت: غواصان آتش‌نشان جسد مرد غرق شده در دریاچه سقالکسار را از آب خارج کردند.

شهرام مؤمنی امروز دوشنبه ۱۸ فروردین در جمع خبرنگاران از یافتن پیکر مرد غرق شده در دریاچه سقالکسار خبر داد و اظهار کرد: تاریکی هوا در شب گذشته عملیات جستجوی پیکر مرد غرق شده را به صبح امروز موکول کرد اما ساعتی پیش جسد بی‌جان مرد حدودا ۷۲ ساله با غوص زنی و جستجوی آتش‌نشانان از آب خارج و تحویل خانواده‌اش شد.

وی با تاکید بر اینکه غوص‌زنی‌ها در عمق‌های ۵ الی ۱۰ متر انجام گرفت، افزود: جسد مرد غرق شده در عمق ۵.۵ متری این سد خاکی پیدا شد.

به گزارش ایسنا، این حادثه حوالی ساعت ۱۸ یک‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ رخ داد و مردی حدودا ۷۲ ساله که به همراه خانواده به گردش آمده بود در این دریاچه غرق شد. ارتفاع دریاچه از سطح دریا ۶۴ متر، طول دریاچه در حدود ۶۰۰ متر و عرض آن ۵۰۰ متر است.

پیکر مرد غرق شده در دریاچه سقالکسار از آب خارج شد

پیکر مرد غرق شده در دریاچه سقالکسار از آب خارج شد

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404011808555
  • خبرنگار : 50042