اقدامات مؤثر جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در تأمین و توزیع اقلام اساسی در ایام عید

سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اعلام کرد که در ایام عید نوروز، ۱۷ تیم بازرسی به منظور نظارت بر توزیع اقلام اساسی و کنترل قیمت‌ها فعال شدند.

حسین اکبری، امروز ۱۶ فروردین در شورای اداری استان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تأمین و توزیع اقلام اساسی، از تشکیل ۱۷ تیم بازرسی با همکاری استانداری، فرمانداری، اداره کل بازرسی و تعزیرات حکومتی خبر داد.

وی اعلام کرد که در این مدت، ۱۳۸۰ بازرسی از اصناف توزیع‌کننده اقلام اساسی انجام شده و ۴۳ پرونده به مراجع قانونی ارسال شده است.

رئیس جهاد کشاورزی با بیان اینکه جلسات تخصصی برای تأمین و توزیع با کشتارگاه‌ها و اتحادیه مرغداران برگزار شده، افزود: روزانه بین ۱۲۰ تا ۱۷۰ تن اقلام در سطح بازار توزیع می‌شد.

وی همچنین به توزیع موفق گوشت مرغ و میوه در ایام عید فطر و روز طبیعت اشاره کرد و گفت: هیچ کمبودی احساس نشد و تمامی نیازهای فروشندگان به سرعت برطرف شد.

وی در ادامه به توزیع میوه تنظیم بازار با قیمت‌های مناسب اشاره کرد و گفت: حدود ۲۵ تن میوه به ۸۰ روستای استان توزیع شد.

همچنین، رئیس جهاد کشاورزی به هماهنگی با پلیس راه برای مدیریت شترهای سرگردان و نظارت بر ساخت و سازها در روستاها اشاره کرد و از اقدامات مؤثر در این زمینه قدردانی کرد.

در پایان، وی از توزیع دومین مرحله میوه تنظیم بازار در روستاهای مرزی استان خبر داد و گفت: امسال توزیع عادلانه میوه در ایام عید نوروز به یکی از دغدغه‌های اصلی اهالی روستاهای مرزی تبدیل شده بود که خوشبختانه با همکاری همه‌جانبه، این مشکل برطرف شد.

افزایش ۱۴۰ درصدی سفرهای نوروزی با حمل و نقل عمومی در خراسان جنوبی

اسدالله جلال‌زاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی، نیز اظهار کرد: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال، طرح نوروزی توانست ۳۲ درصد کاهش در تصادفات جاده‌ای به همراه داشته باشد که نسبت به دو سال گذشته، این کاهش بیش از ۷۰ درصد بوده است.

وی بیان کرد: پویش «نه به تصادفات» با شعار شیش دونگ برانیم نیز در این مدت اجرا شد و با برپایی ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی در سطح استان، فرهنگ رانندگی ایمن ترویج شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: ۳۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۶ سکوی نماز در ایام تعطیلات نوروزی آماده خدمت‌رسانی به مسافران بودند و ایستگاه‌های نوشیدنی صلواتی در پنج نقطه پرحادثه نیز راه‌اندازی شد که این اقدامات به کاهش تلفات تصادفات در پایان سفرها منجر شد.

جلال زاده همچنین به طرح «آتش و دود» در مناطق پرحادثه شبانه اشاره کرد و گفت: این طرح به آگاهی‌رسانی به رانندگان و کاهش تصادفات کمک کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: با وجود افزایش چهار درصدی تردد وسایل نقلیه درون استانی، موفق شدیم تصادفات را ۳۲ درصد کاهش دهیم. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سفرهای جاده‌ای با استفاده از حمل و نقل عمومی نیز ۱۴۰ درصد افزایش یافت و مجموع ترددهای استان بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مورد بود که نسبت به سال گذشته ۹ درصد افزایش داشته است.

افزایش ۳۱ درصدی اقامت مسافران نوروزی در خراسان جنوبی

سید احمد برآبادی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی، نیز با اشاره به برپایی ۲۶ نمایشگاه صنایع دستی و سیاه چادر عشایری در ۵۲ نقطه استان، گفت: احداث بازارچه‌های صنایع دستی و استقرار سیاه چادرهای عشایری در ورودی‌های شهرها امسال به کاهش تصادفات منجر شده است.

وی همچنین به ارسال پیامک‌های خوش‌آمدگویی به تمام مسافران ورودی استان اشاره کرد و افزود: در این پیامک‌ها، اطلاعات مربوط به خدمات سفر و نیازمندی‌های مسافران نیز به اطلاع آنها رسید.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی به ابتکار راه‌اندازی ۱۴ همراه‌سرای بیماران در مدارس استان اشاره کرد و گفت: در تعطیلات نوروزی، بازی‌های بومی و محلی، مراسم تکریم بانوان سالمند و نوروزگاه‌ها در نقاط مختلف استان برگزار شد که هدف آن ایجاد نشاط اجتماعی بود.

برآبادی در پایان خاطرنشان کرد: اقامت مسافران در تعطیلات نوروزی نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش یافته و همچنین بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان ۶۱ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404011607141
  • خبرنگار : 50026