فرمانده انتظامی استان خبرداد

کاهش ۳۲ درصدی متوفیان جاده‌ای در خراسان‌جنوبی

فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی اعلام کرد: با همکاری سازمان‌ها و مشارکت مردم، متوفیان جاده‌ای در سال جاری ۳۲ درصد کاهش یافته و سرقت‌ها نیز ۴ درصد کاهش داشته است.

سردار حسن شجاعی نسب، امروز ۱۶ فروردین در شورای اداری استان، بر اهمیت همکاری و همدلی در تأمین امنیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تأکید کرد.

وی با اشاره به چالش‌های سال گذشته و وجود مولفه‌های ناامنی در اطراف استان، از تلاش‌های رئیس و اعضای شورای تأمین و استاندار برای ایجاد امنیت نسبی در استان قدردانی کرد.

سردار شجاعی نسب گفت: با مشارکت مردم و همکاری سازمان‌ها، الحمدلله امنیت نسبی در استان برقرار شده و ما یکی از مرزهای امن کشور را داریم.

وی همچنین به رزمایش مسئولانه و جهادی در طرح تعطیلات نوروزی اشاره کرد و افزود: این همکاری به یک رزمایش تبدیل شد که با پیشتازی استاندار محترم، آقای مهندس هاشمی، شاهد آن بودیم.

سردار شجاعی نسب از کاهش ۵۰ درصدی متوفیان جاده‌ای در سال گذشته و تلاش برای حفظ این توفیق در سال جاری خبر داد و گفت: امسال با همکاری همه سازمان‌ها، موفق به کاهش ۳۲ درصدی متوفیان جاده‌ای و ۴ درصدی سرقت شده‌ایم.

وی همچنین از آمادگی کامل همکاران خود در ایام نوروز و خدمات‌رسانی به مردم خبر داد و گفت: بیش از ۱۳ هزار نفر با سامانه ما تماس گرفتند و بیش از ۱۰ هزار نفر به اماکن انتظامی مراجعه کردند.

سردار شجاعی نسب با تأکید بر اهمیت فرهنگ ترافیک و احترام به حقوق اجتماعی، خواستار ارتقاء این فرهنگ در جامعه شد و گفت: امنیت با نظارت و پیشگیری محقق می‌شود و همه ما باید به وظایف خود متعهد باشیم تا امنیت پایدار را فراهم کنیم.

در پایان، وی از همه سازمان‌ها و نهادها خواست تا در راستای تأمین امنیت و کاهش ناامنی‌ها همکاری بیشتری داشته باشند و بر لزوم مراقبت در حوزه‌های مختلف امنیتی تأکید کرد.

افزایش ۳۱ درصدی اقامت مسافران نوروزی در خراسان جنوبی

سید احمد برآبادی،سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی، نیز با اشاره به برپایی ۲۶ نمایشگاه صنایع دستی و سیاه چادر عشایری در ۵۲ نقطه استان، گفت: احداث بازارچه‌های صنایع دستی و استقرار سیاه چادرهای عشایری در ورودی‌های شهرها امسال به کاهش تصادفات منجر شده است.

وی همچنین به ارسال پیامک‌های خوش‌آمدگویی به تمام مسافران ورودی استان اشاره کرد و افزود: در این پیامک‌ها، اطلاعات مربوط به خدمات سفر و نیازمندی‌های مسافران نیز به اطلاع آنها رسید.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی به ابتکار راه‌اندازی ۱۴ همراه‌سرای بیماران در مدارس استان اشاره کرد و گفت: در تعطیلات نوروزی، بازی‌های بومی و محلی، مراسم تکریم بانوان سالمند و نوروزگاه‌ها در نقاط مختلف استان برگزار شد که هدف آن ایجاد نشاط اجتماعی بود.

برآبادی خاطرنشان کرد: اقامت مسافران در تعطیلات نوروزی نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش یافته و همچنین بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان ۶۱ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404011607132
  • خبرنگار : 50026