محمد اسلامی امروز ۱۵ فروردین با اعلام این خبر، اظهار کرد: برگزاری نوروزگاه اسماعیل آباد و یزدانشهر باعث شد امسال مسافران بیشتری برای ماندن در شهر ترغیب شوند و دیگر به زرند صرفا به عنوان گذرگاه، نگاه نکنند و این مهمترین هدفی است که ما به دنبال تحقق کامل آن هستیم و چنانچه در صنعت گردشگری نگاهها تغییر کند، منافع زیادی برای اقتصاد شهرستان به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه آمار اسکان و اقامت میهمانان در نوروز امسال به نسبت سال قبل افزایش ۳۰ درصدی داشت، افزود: برگزاری دو نوروزگاه (اسماعیل آباد و یزدانشهر) با بیش از ۲۰ هزار نفر بازدیدکننده، یکی از اتفاقات قابل توجه در تفریح شهروندان و مسافران بود و خانوادههایی که در ایام نوروز در شهرستان مانده بودند، با میهمانان خود در هفت شب برنامه نوروزگاه حاضر شدند.
رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند، روستای تاریخی گیسک، روستای اسماعیل آباد، قلعه دیوو شعبجره، مجموعه بازارهای تاریخی و برج عمرانی (زرندو) را به ترتیب به عنوان پربازدیدکنندهترین جاذبههای تاریخی در نوروز اعلام و روستاهای گردشگری دشتخاک، گرگاک، بابتنگل قدمگاه، ده اصغر، سربنان، بادیز، چاهکین و سبلوئیه را نیز روستاهای پربازدید از حیث طبیعت گردی عنوان کرد.
وی گفت: شهر خانوک بیشترین بازدیدکننده مناسبتی و ارزشی، روستاهای مطهرآباد و داهوئیه به ترتیب بیشترین بازدیدکننده گردشگران زیارتی را به خود اختصاص دادند .
اسلامی بیان کرد: همچنین بیشترین خدمات راهنمایی مسافران توسط شهرداری زرند و تیم آموزش دیده آتشنشانی در میدان امام و کمپ هلال احمر در جنب مسجد اباالفضل علیه السلام دشتخاک صورت گرفت.
وی اظهار کرد: برای اولین بار امسال روستای بهاء آباد نیز در نوروز میزبان جمعی از گردشگرانی بود که برای زیارت مرقد شهید گمنام وارد این روستا شده بودند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند در پایان گفت: سالهاست تلاش کردیم تا زرند را از یک گذرگاه به ایستگاه تبدیل کنیم و بحمدالله تلاش تمام اعضای ستاد در این اتفاق اثرگذار بوده و البته هنوز کافی نیست و باید بیشتر در جهت معرفی زرند و ایجاد زیرساختها و جذب سرمایهگذاران تلاش کنیم.
انتهای پیام