مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

افزایش ۶ تا ۱۲ درجه ای دمای گیلان تا پایان هفته

مدیرکل هواشناسی گیلان، از وزش باد جنوبی و افزایش دما در استان خبر داد و گفت: استان از فردا تا پنجشنبه بین ۶ تا ۱۲ درجه سلسیوس گرم می شود.

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را صاف تا قسمتی ابری عنوان و اظهار کرد: لاهیجان با ۹ درجه سلسیوس و رودبار با ۲۷ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی غالبا پایدار تا اواخر هفته در منطقه دانست و افزود: بر این اساس آسمانی غالبا صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش دما و پدیده مه در نواحی ساحلی و جلگه ای پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به شکل گیری ناپایداری های موقتی طی این مدت، ادامه داد: رگبار و رعد و برق های پراکنده دور از انتظار نیست.

دادرس از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی از بعد از ظهر فردا خبر داد و خاطرنشان کرد: از یکشنبه تا اواخر هفته، شرایط برای وزش باد جنوبی در منطقه و گسیل گرد و خاک فراهم می شود؛ البته طی دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به صورت وزش باد گرم شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش ۶ تا ۱۲ درجه ای متوسط دمای هوای استان خواهیم بود، اضافه کرد: احتمال آسیب به سازه های موقتی و سست و سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و گسترش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع و سقوط بهمن و ذوب برف در ارتفاعات و افزایش دبی رودخانه ها وجود دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404010904081
  • خبرنگار : 50040