یک مسئول خبر داد

انجام ۴۹۰ مورد نظارت از مراکز اقامتی و گردشگری لرستان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: از ۲۳ اسفند ماه تا پایان روز پنجشنبه هفتم فروردین ماه جاری ۴۹۰ مورد بازرسی و نظارت از مراکز اقامتی، دفاتر خدمات گردشگری و مراکز پذیرایی استان انجام شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی لرستان، عطا حسن‌پور امروز هشتم فروردین ماه بیان کرد: از این تعداد ۲۰۷ مورد مربوط به اماکن اقامتی، ۲۰۵ مورد مربوط به مراکز پذیرایی و ۷۷ مورد مربوط به دفاتر خدمات مسافرتی استان بوده است.

او افزود: در این بازدیدها ۲۷ مورد تشویق و ۲۹ مورد تذکر و ۴ مورد تذکر کتبی به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به بررسی وضعیت موجود این اقامتگاه‌ها و مراکز در استان اظهار کرد: این بازدیدها در راستای رفع مشکلات و ارایه خدمات بهتر به مسافران و گردشگران نوروزی بوده که تاکنون ۱۱ مورد رفع نواقص نیز به ثبت رسیده است.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: اسکان و اقامت مسافران نوروزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۳۳ درصدی برخوردار بوده که این مهم بر اهمیت وظیفه نظارتی کارشناسان این اداره کل افزوده است.

او گفت: همچنین در مدت یاد شده یک مرکز اقامتی و پذیرایی تعلیق شده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404010803674
  • خبرنگار : 50177