محمد حمیدی در گفتوگو با ایسنا روز قدس را نمادی از حمایت جهانی از مردم فلسطین دانست و با اشاره به برگزاری این مراسم بیش از چهار دهه اظهار کرد: هرساله با دستور حضرت امام (ره) علاوه بر کشورهای اسلامی، کشورهای غیر مسلمان نیز با شرکت در این راهپیمایی حمایت خود را از مردم غزه اعلام می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت روز قدس در سال جدید گفت: امسال با توجه به شرایط سخت مردم غزه و حملات پی در پی رژیم صهیونیستی، حضور گسترده مردم میتواند به تقویت مقاومت و ایجاد انگیزه، همچنین جلب توجه جامعه جهانی به مظلومیت مردم فلسطین کمک کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان افزود: قدرتهای استکباری علاوه بر تماشاگر بودن، حمایتگر رژیم غاصب صهیونیستی نیز هستند و ما باید با شرکت در این راهپیماییها این مظلومیت را به گوش جامعه جهانی برسانیم.
این مقام مسئول حضور نوجوانان و جوانان را در این راهپیمایی زمینهساز درک بهتر آنها از ظلم استکبار جهانی و ضرورت حمایت از ملت تحت ظلم دانست و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران تا روز آزادی قدس شریف، هرگز دست از آرمانهای بلند خود و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین دست برنخواهد داشت.
انتهای پیام