منصور بیجار قابلیت های ویژه سیستان و بلوچستان را در تقویت کسب و کارهای متنوع استان راهگشا دانست و گفت: نمایشگاههای صنایع دستی برپا شده در ایستگاههای نوروزی منطقه سیستان، بخشی از ظرفیت این خطه برای توسعه پایدار به شمار میروند که برای انعکاس و تبدیل آن به صنعتی فاخر و درآمد زا، در تلاش هستیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد درآمد پایدار و راهیابی محصولات کسب و کارهای بومی به بازارهای استانی، ملی و بینالمللی از اهداف مهم دولت در استان به شمار میرود، خاطرنشان کرد: برنامهریزی برای تسهیل در رونق کسب و کارهایی نظیر گلخانهها و تقویت صنایع دستی، دامداری و دیگر کسب و کارهای رایج منطقه در حال انجام است.
استاندار در ادامه به تشریح اهداف خود در سفر به سیستان پرداخت و گفت: بازدید از عملکرد ستاد خدمات سفر شهرستانهای منطقه سیستان، ارزیابی آخرین وضعیت اجرای طرحهای اضطراری آبرسانی و شرکت در جلسه ستاد خدمات سفر استان که در شهرستان زابل برگزار میشود، از مهمترین برنامههای این سفر یکروزه به شمار میرود.
استاندار سیستان و بلوچستان، همچنین از خط انتقال آب چاه نیمه دو به یک بازدید کرد.
بیجار در این بازدید بر اهمیت تأمین منابع آبی در منطقه سیستان تأکید کرد و گفت: عزم ملی در دولت برای کاهش اثرات خشکسالی در این منطقه شکل گرفته است و پایداری وضعیت آب یکی از مهمترین دغدغههای استان و کشور به شمار میرود.
استاندار افزود: برای تأمین منابع آبی در حوزه شمال استان و کاهش دغدغه مردم استان در این حوزه، علاوه بر پیگیری حقابه کشور از رودخانه هیرمند، چندین طرح آبرسانی در حال اجراست. این طرحها شامل آبرسانی از دشت تهلاب به زاهدان و میرجاوه، آبرسانی از منطقه بندان به زابل و همچنین آبرسانی از منطقه دشتک (حرمک، هامون هیرمند و شیله) به زاهدان و حوزه سیستان میباشد."
بیجار با ابراز خرسندی از استقبال گردشگران از چاه نیمه، گفت: منظره جذاب این رودخانه مصنوعی فرصتی مناسب برای گذراندن اوقات فراغت گردشگران فراهم ساخته است.
انتهای پیام