پاریس خواستار مشارکت فرانسه و چین در مواجهه با بحران‌های ژئوپلیتیک شد

وزیر امور خارجه فرانسه امروز (پنجشنبه) در دیدار با همتای چینی خود در پکن، خواستار مشارکت قدرتمند دو کشور در مواجهه با بحران‌های ژئوپلیتیک شد.

به گزارش ایسنا، پاریس انتظار دارد که مذاکرات بین «ژان نوئل بارو» و «وانگ یی» وزیران خارجه فرانسه و چین برای حل و فصل جنگ اوکراین و همچنین درگیری منطقه غرب آسیا و تنش‌های تجاری بین چین و اتحادیه اروپا متمرکز شود.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه فرانسه در این دیدار که صبح امروز در پکن انجام شد، گفت: «وضعیت درگیری‌ها در سطح جهانی شدت گرفته و هر روز بدتر می‌شود.»

وی با اذعان به اختلافات بین پکن و پاریس درباره شبه جزیره کره و اوکراین ادامه داد: «دو کشور ما باید با یکدیگر همکاری کنند تا گفت‌وگوها را تقویت کنند. در مواجهه با چالش‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی، اروپای جدید به سرعت در حال ظهور است. تنها قطب نمای آن استقلال استراتژیک است.»

سفر وزیر خارجه فرانسه به چین

وزیر خارجه فرانسه در ادامه صحبت هایش با همتای چینی خود گفت: «این اروپای جدید به طور جدی در دفاع، امنیت انرژی و فناوری‌های آینده سرمایه گذاری می‌کند. اروپای جدید به ویژه در دفاع از منافع و ارزش‌های خود هوشیار خواهد بود.»

وزیر خارجه چین نیز هشدار داد که «وضعیت بین‌المللی دوباره تغییر کرده است و در حال بدتر شدن است» و از دو کشور خواست به «چندجانبه گرایی» پایبند باشند و «برای صلح و توسعه جهانی با یکدیگر همکاری کنند.»

چین ابراز امیدواری کرده است که سفر وزیر خارجه فرانسه به پکن به تعمیق همکاری دو کشور در جهانی با تلاطم و تحول منجر شود.

سفر وزیر خارجه فرانسه به چین بخشی از تور آسیایی او شامل توقف در اندونزی و سنگاپور است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404010702918
  • خبرنگار : 71129