بازدید فرمانده مرزبانی فراجا از پایانه مرزی مهران

فرمانده مرزبانی فراجا در بازدید از پایانه مرزی مهران، با مسئولین پایانه مرزی زرباطیه عراق دیدار و بر تسهیل تردد زائران امام علی (ع) در ایام نوروز تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا با سرتیپ مهیب الکعود معاون پایانه زرباطیه در نقطه صفر مرزی دیدار کرد.

سردار گودرزی در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و مهمان نوازی مردم و نیروهای نظامی کشور عراق در تامین نظم و امنیت و  تسهیل در تردد زائران علی ابن ابیطالب (ع) و ابا عبدالله حسین (ع)، گفت: دو کشور ایران و عراق اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی دارند و دو ملت روابط دوستانه و برادرانه در طول تاریخ با یکدیگر داشتند.

فرمانده مرزبانی انتظامی بر ضرورت توسعه همکاری ها و تعاملات در راستای تأمین منافع دو کشور تأکید داشت، اظهار کرد: در طول مسیر نیز مشکلات و نواقصی همچون کندی ترددات، کمبود امکانات به خصوص در ایام عید نوروز و شب های قدر امسال داشته ایم که باید متناسب با تعداد و حجم خروج زائرین عتبات عالیات نسبت به افزایش تعداد گیت‌ها و فراهم کردن امکانات اقدام شود.

به گزارش سایت پلیس، گودرزی پس از این دیدار، به پایانه مرزی مهران رفت و ضمن دیدار چهره به چهره با زائران و خوش آمد گوئی به آنان در جریان کیفیت تردد و نیز نحوه ورود و خروج آنها قرار گرفت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404010602562
  • خبرنگار :

برچسب‌ها