رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خبرداد

معرفی ۳۲ خانه مسافر غیرمجاز در همدان به پلیس اماکن

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان از شناسایی و برخورد با خانه مسافرهای غیرمجاز در همدان خبرداد و گفت: در ایام تعطیلات عید نوروز خانه مسافرهای غیرمجاز در همدان شناسایی و به پلیس اماکن معرفی می‌شوند.

مجید جهانگیریان، سه‌شنبه  ۵ فروردین‌ در ستادخدمات سفر استان همدان، اظهارکرد: طی این مدت تعدادی از خانه مسافرهای شهرستان برای دریافت مجوز در سامانه مربوطه ثبت‌نام کرده‌اند و از مابقی خانه مسافرها هم درخواست داریم هرچه زودتر اقدام کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان تصریح کرد: با بازدیدهای مشترک با پلیس اماکن کار ساماندهی خانه مسافرها در همدان به سرعت در حال انجام است و در حال شناسایی واحدهای غیرمجاز هستیم.

جهانگیریان یادآور شد: طی چند روز گذشته ۳۲ خانه مسافر غیرمجاز در شهرستان همدان شناسایی و به پلیس اماکن معرفی شده‌اند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404010501791
  • خبرنگار :