مهرداد شریفی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی اظهار کرد: در سفر، مواد غذایی حتما باید از فروشگاهها و مراکز تهیه و فروش مواد غذایی بهداشتی تهیه شده و از خرید مواد غذایی از دستفروشان مواد غذایی در معابر شهری و بین شهری و جادهای خودداری شود.
وی افزود: در صورت همراه داشتن مواد غذایی در سفر، دماهای ۶۰ تا ۷۰ درجه و یا دمای زیر ۴ درجه، دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی است. در طول سفر باید به دمای نگهداری مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فسادپذیر توجه داشته باشید و در صورت خرید، آنها را حداکثر تا کمتر از دو ساعت مصرف کنید.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همچنین به هیچ وجه از آب آشامیدنی پارکها که اطمینانی از سلامت آن وجود ندارد، برای نوشیدن استفاده نکنید و در طول سفر از آب بستهبندی دارای مشخصات بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده کنید.
وی با تاکید بر مراقبت از کودکان و انتخاب محلهای ایمن برای استراحت، ادامه داد: مسافران در طول سفر هنگام استراحت، در مکانهای دور از مسیلهای رودخانههای فصلی و مناطق بحرانی اسکان کنند.
شریفی بیان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از قبیل تخلف در بهداشت مواد غذایی و یا بهداشت فردی، مورد را به سرعت با سامانه ۱۹۰ گزارش کنید تا بلافاصله توسط کارشناسان بهداشت محیط پیگیری شود.
انتهای پیام