توصیه‌های بهداشتی برای حفظ سلامت در سفرهای نوروزی

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر توجه به دمای نگهداری مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فسادپذیر در طول سفر، گفت: در صورت خرید این مواد غذایی، آن‌ها را حداکثر تا کمتر از دو ساعت مصرف کنید.

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی اظهار کرد: در سفر، مواد غذایی حتما باید از فروشگاه‌ها و مراکز تهیه و فروش مواد غذایی بهداشتی تهیه شده و از خرید مواد غذایی از دستفروشان مواد غذایی در معابر شهری و بین شهری و جاده‌ای خودداری شود.

وی افزود: در صورت همراه داشتن مواد غذایی در سفر، دماهای ۶۰ تا ۷۰ درجه و یا دمای زیر ۴ درجه، دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی است. در طول سفر باید به دمای نگهداری مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فسادپذیر توجه داشته باشید و در صورت خرید، آن‌ها را حداکثر تا کمتر از دو ساعت مصرف کنید.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همچنین به هیچ وجه از آب آشامیدنی پارک‌ها که اطمینانی از سلامت آن وجود ندارد، برای نوشیدن استفاده نکنید و در طول سفر از آب بسته‌بندی دارای مشخصات بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده کنید.

وی با تاکید بر مراقبت از کودکان و انتخاب محل‌های ایمن برای استراحت، ادامه داد: مسافران در طول سفر هنگام استراحت، در مکان‌های دور از مسیل‌های رودخانه‌های فصلی و مناطق بحرانی اسکان کنند.

شریفی بیان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از قبیل تخلف در بهداشت مواد غذایی و یا بهداشت فردی، مورد را به سرعت با سامانه ۱۹۰ گزارش کنید تا بلافاصله توسط کارشناسان بهداشت محیط پیگیری شود. 

 انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404010301151
  • خبرنگار : 50225