یک مسئول در استانداری فارس:

توجه به تاریخ فارس، مانع از غافلگیری در حوادث طبیعی می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس اظهار کرد: چنان‌که به رویدادهایی که در طول چندین هزار سال در بستر جغرافیای این سرزمین رخ داده است، توجه کنیم، غافلگیر نشده و می‌توانیم مدیریت خوبی را در شرایط بحرانی و حوادث طبیعی اعمال کنیم.

مهدی پارسایی امروز، سوم فروردین در جلسه مدیریت بحران ستاد اجرایی خدمات سفر استان فارس اظهار کرد: سالانه در ایام نوروز شاهد بارش باران‌های شدید بهاری و ایجاد سیلاب در بخش‌هایی از شیراز هستیم و حداقل سه و نیم میلیون مسافر ورودی نیز به فارس داریم، طبیعتاً نباید در برخورد با این موضوعات و مدیریت آن دچار غافلگیری شویم.

وی ادامه داد: استفاده از درس‌های تاریخی و دانش انباشته و تنظیم رفتار و عملکرد ما متناسب با وضعیت به وجود آمده، نشان‌دهنده مدیریت عاقلانه است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس افزود: هر دستگاه باید وظایف خود را براساس اطلاعات موجود و فرهنگ چند هزار ساله این سرزمین انجام دهد و تشکیل جلسات مدیریت بحران ستاد اجرایی خدمات سفر باید برای موارد خاص و غیرقابل پیش‌بینی باشد.

وی استان فارس و شهر شیراز را دارای ویژگی‌های منحصر به‌فرد و برجسته در زمینه میزبانی از مسافران به ویژه در ایام نوروز دانست و افزود: برخی از مسافرانی که در کمپ‌های شهرداری مسقر هستند و سال‌های متمادی به این استان سفر می‌کنند، شرایط اقامت در این شهر و امکانات مختلف آن را می‌پسندند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، پارسایی با اشاره به این‌که وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراکز گردشگری مانند حافظیه و سعدیه را در سالروز شهادت امیرالمومنین(ع) تعطیل اعلام کرده بود، گفت: در سطح استان به منظور بهره‌مندی مردم از فرصت تعطیلات نوروز، مراکز گردشگری و تاریخی باز بودند و استقبال هموطنان نشان‌دهنده هماهنگی ارکان مدیریت استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به مسافران نوروزی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010301116
  • خبرنگار : 50976