اسکان ۸۲ هزار مسافر نوروزی در کرمانشاه

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از اسکان بیش از ۸۲ هزار مسافر نوروزی در کرمانشاه خبر داد.

داریوش فرمانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طی روزهای گذشته حدود ۹۳ درصد ظرفیت مراکز اقامتی کرمانشاه پر شده، اظهار کرد: از ۲۷ اسفند تا پایان دوم فروردین، جمعا ۸۲ هزار و ۷۷ مسافر نوروزی در مراکز اقامتی کرمانشاه اسکان پیدا کرده‌اند. 

وی افزود: اسکان مسافران نوروزی در مراکز اقامتی رسمی، غیررسمی و اضطراری بوده که سهم مراکز اقامتی رسمی شامل هتل‌ها، میهمانپذیرها و اقامتگاه‌های بوم گردی و ... از این میزان اسکان ۲۳ هزار و ۳۳۱ نفر است. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان از بازدید ۱۸۰ هزار و ۸۵۷ نفر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه طی این مدت  هم خبر داد و گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی ۱۰ درصدی دارد. 

به گفته این مسئول، تعداد بازدید از پنج محوطه تاریخی دارای ورودی استان شامل بیستون، تاق بستان، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک و تکیه بیگلربیگی ۵۹ هزار و ۷۵۷ نفر بوده‌ است‌. 

وی در ادامه درخصوص آمار تردد از طریق مسیرهای هوایی، ریلی و زمینی استان در ایام نوروز نیز گفت: طی این مدت ۲۹۱ هزار و ۴۹۱ خودرو وارد استان شده‌ است. 

فرمانی تاکید کرد: همچنین حدود پنج هزار نفر از طریق مسیر ریلی و ۴۵۶۳ نفر از طریق مسیر هوایی در استان تردد داشته‌اند. 

وی در پایان از تداوم طرح‌های تشدید نظارت بر فعالیت تاسیسات گردشگری استان در این ایام هم خبرداد و گفت: طی این مدت حدود ۲۷۸۰ فقره بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری استان انجام شده‌است. 

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404010301033
  • خبرنگار : 50184