برپایی غرفه‌های اطلاع‌رسانی گردشگری در ۴ نقطه پر تردد منطقه ۱۹

به‌منظور ارتقاء آگاهی عمومی و ترویج جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در ایام نوروز غرفه‌های اطلاع‌رسانی گردشگری در چهار نقطه پر تردد منطقه ۱۹ برپا شد.

به گزارش ایسنا، حسین اخگرپور شهردار منطقه گفت: غرفه‌های اطلاع‌رسانی از اول تا ۱۳ فروردین در بوستان‌های ولایت، افرا، شهید کاظمی و دروازه بین المللی پایتخت عوارضی تهران قم دایر خواهند بود.

وی ادامه داد: در این غرفه‌ها، بازدیدکنندگان می‌توانند از نقشه‌های شهر تهران، بروشورها و کتاب‌های رنگ‌آمیزی کودکان بهره‌مند شوند. همچنین بلیط‌هایی برای بهره مندی از مراکز و موزه‌های مختلف و مقاصد گردشگری نیز در بین مسافران توزیع می شود.

این مسئول بیان کرد: برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله سیاه‌چادر و نوروزخوانی نیز در کنار غرفه‌ها برگزار تا فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر با فرهنگ و آداب و رسوم ایرانیان را فراهم کند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، شهردار منطقه تصریح کرد: این برنامه با هدف جذب گردشگران و ارائه اطلاعات مفید به مسافران و شهروندان طراحی شده و افطاری ساده نیز به شهروندان روزه دار در کنار این غرفه‌ها ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404010301009
  • خبرنگار :

برچسب‌ها