سرپرست اورژانس فارس:

فرهنگ رانندگی را با پیوستن به پویش «نه به تصادف»‌ ترویج کنیم

سرپرست اورژانس فارس با بیان اهمیت پیوستن به پویش ملی «نه به تصادف»، از این حرکت ملی به عنوان نقطه‌ای حیاتی برای تحول فرهنگ رانندگی یاد کرد و از تمامی مردم خواست تا با رعایت قوانین و رانندگی ایمن به این پویش بپیوندند.

مسعود عابد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره اهمیت پویش ملی «نه به تصادف» افزود: این پویش می‌تواند به تقویت بیشتر مسئولیت اجتماعی افراد کمک کند و افراد با شرکت در فعالیت‌های اجتماعی، به یکدیگر در پیشرفت ایمنی جاده‌ها و و ترویج فرهنگ صحیح رانندگی کمک خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه این پویش یک گام کلیدی در کاهش حوادث جاده‌ای و نجات جان هموطنان است، افزود: توسعه فرهنگ رانندگی ایمن یکی از اهداف بلندمدت این پویش است‌؛ وقتی جامعه به اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و رفتارهای ایمن در جاده‌ها پی ببرد و آن را در زندگی روزمره‌اش نهادینه کند، می‌توانیم شاهد کاهش چشم‌گیر تصادفات و حفظ جان هموطنانمان باشیم.

سرپرست اورژانس فارس با اشاره به اینکه پویش «نه به تصادف» با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات تصادفات جاده‌ای و ترغیب افراد به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی حرکت می‌کند، بیان کرد: افزایش آگاهی می‌تواند رانندگان را نسبت به خطرات رانندگی غیرمحتاطانه حساس‌تر کند و به تغییر نگرش و رفتار آن‌ها منجر شود، در نتیجه فرصتی برای ترویج فرهنگ رانندگی ایمن و ایجاد جامعه‌ای مسئول‌تر فراهم می‌آورد.

عابد با تأکید بر ضرورت همراهی جامعه در این پویش افزود: تحقق اهداف این پویش نیازمند همدلی و مشارکت گسترده اقشار مختلف جامعه است‌؛ آموزش مستمر و ارتقای آگاهی عمومی درباره اصول رانندگی مسئولانه، اصلی‌ترین راهکار کاهش سوانح ترافیکی است.

وی با اشاره به همزمانی پویش «نه به تصادف» و طرح جامع امدادرسانی نوروزی افزود: این همزمانی فرصت مناسبی را فراهم کرده است تا پیام‌های فرهنگی و آموزشی این پویش در میان مسافران نوروزی نیز ترویج یابد؛ طرح جامع امدادرسانی نوروزی در استان با افزایش تعداد نیروها، تجهیز پایگاه‌های امدادی و تقویت ارتباطات، تلاش دارد تا خدماتی مؤثر و سریع به مسافران ارائه دهد.

سرپرست اورژانس فارس در پایان از رسانه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی خواست تا در انعکاس اهداف و پیام‌های این پویش، مشارکت کنند و افزود: با همراهی همه اقشار جامعه، شاهد کاهش چشمگیر سوانح جاده‌ای و حفظ جان هزاران هم‌وطن عزیز خواهیم بود.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010300971
  • خبرنگار : 50649