اجتماع بی‌نظیر مردم ارومیه در عزاداری امیرمومنان علی (ع)

مراسم عزاداری امیر مومنان علی(ع) در قالب اجتماع بزرگ علویون در دومین روز از فروردین ۱۴۰۴ در ارومیه با حضور خیل عظیم عزاداران و مداحی هیأتهای مذهبی برگزار شد.

عزاداران در این مراسم که در خیابان امام ارومیه برگزار شد حیدر گویان به عزاداری پرداختند. 

سردادن شعارهای یا ابوالفضل، یا حیدر، یا علی، آذربایجان؛یا علی یا علی، مداحی و بیان فضائل امیر مومنان بخشی دیگر از این مراسم بود. 

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه شیعه علی بودن برای ما افتخار بزرگی است، گفت: حضرت علی همواره نقش مهمی در ترویج عدالت و مودت داشت و بر همگان وظیفه است تا از این امام بزرگوار درس بگیریم. 

وی با اشاره به ایام شهادت علی (ع) تاکید کرد: باید در این روزها حرمت شبهای قدر و ایام شهادت حضرت علی را حفظ کرد. 

قریشی بر لزوم حفظ وحدت در جامعه تاکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمانی نیاز داریم با الگو گیری از سیره علوی، وحدت و همدلی را در جامعه تقویت کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404010200600
  • خبرنگار : 50136

برچسب‌ها