میدری: افزایش ظرفیت قطارهای حومه‌ای در دستورکار است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت قطارهای حومه‌ای خبر داد و تأکید کرد که این موضوع با پیگیری ویژه دولت و نمایندگان منطقه به‌زودی عملیاتی می شود.

احمد میدری در نخستین روز سال نو در بازدید از راه آهن شهرستان ورامین، با اشاره به مشکلات حمل‌ونقل مردم ورامین و وعده رئیس‌جمهور برای بهبود وضعیت قطارهای حومه‌ای، گفت: یکی از چالش‌های جدی منطقه، کمبود ظرفیت قطارهای حومه‌ای است که باعث مشکلات متعددی برای مردم شده است. خوشبختانه، پس از پیگیری‌های انجام‌شده، شرکت رجا موافقت کرده که سه دستگاه قطار را به این خط اضافه کند. این اقدام، بخشی از برنامه‌های دولت برای بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی و کاهش مشکلات مردم در ترددهای بین‌شهری است.

آغاز تعمیر و اضافه شدن قطارهای جدید

میدری با تأکید بر تسریع در روند اجرایی این طرح، افزود: این قطارها نیاز به تعمیرات فنی دارند اما با همکاری شرکت راه‌آهن و پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی فرآیند آماده‌سازی آن‌ها آغاز شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ناوگان حمل‌ونقل منطقه اضافه می شود و امیدواریم که این اقدام بتواند نقش مؤثری در تسهیل رفت‌وآمد کارگران، دانشجویان و دیگر اقشار شهرستان ورامین داشته باشد.

 وی با اشاره به تأخیر چندساله در اجرای این طرح گفت: متأسفانه، این قطارها سال‌ها در انتظار تعمیر بوده‌اند و به‌رغم پیگیری‌های متعدد، تاکنون اقدامی عملی در این زمینه انجام نشده است. اما اکنون با تأکید رئیس‌جمهور و اهتمام دولت سیزدهم، این مسئله در اولویت قرار گرفته و روند تعمیر و اضافه شدن قطارها تسریع می شود.

 عیدی دولت به مردم ورامین؛ حل مشکل حمل‌ونقل ریلی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل ریلی برای مردم منطقه، این اقدام را به‌عنوان «عیدی دولت» به مردم ورامین معرفی کرد و گفت: به‌عنوان عیدی دولت به مردم شهرستان، تلاش می‌کنیم این سه رام قطار هرچه سریع‌تر وارد چرخه حمل‌ونقل شوند و مردم اثرات مثبت این تصمیم را به‌زودی لمس کنند. افزایش ظرفیت حمل‌ونقل ریلی، به‌ویژه برای مناطق حومه‌ای، نقش مهمی در کاهش ترافیک جاده‌ای، تسهیل تردد و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل مردم دارد.

میدری همچنین به ضرورت توسعه زیرساخت‌های ریلی در شهرستان‌های اطراف تهران اشاره کرد و گفت: مناطق حومه‌ای، به‌ویژه ورامین، به‌دلیل تراکم جمعیت و تعداد زیاد کارگران و دانشجویانی که روزانه به تهران تردد دارند، نیازمند توسعه حمل‌ونقل ریلی هستند. دولت مصمم است با افزایش سرمایه‌گذاری در این بخش، مشکلات حمل‌ونقل عمومی را کاهش دهد.

تعیین زمان‌بندی اجرای طرح وزیر کار

وی در پاسخ به پرسشی درباره زمان دقیق اجرای این طرح، بیان کرد: از نظر فنی نمی‌توان زمان دقیق را اعلام کرد، اما قول می‌دهیم که با جدیت موضوع را پیگیری کرده و به‌محض آماده شدن قطارها، اطلاع‌رسانی کرده و  هدف ما این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، قطارهای جدید را وارد مدار کنیم و مردم شهرستان ورامین بتوانند از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد: این تصمیم می‌تواند نقش مؤثری در کاهش مشکلات تردد مردم ورامین، بهبود کیفیت حمل‌ونقل ریلی در این منطقه و افزایش رفاه شهروندان داشته باشد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404010100376
  • خبرنگار : 71951