استاندار قزوین:

افزایش دو برابری گردشگران در قزوین از اهداف دو ساله استان است

استاندار قزوین گفت: هدف‌گذاری ما دو برابر کردن گردشگران استان، طی دو سال آینده است که با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه و رهنمودهای نخبگان در هیئت اندیشه‌ورز تلاش می‌کنیم این امر محقق شود. 

محمد نوذری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قزوین بهشت سرمایه‌گذاری است و در این مدت تلاش کردیم ظرفیت‌های مختلف استان را در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی، گردشگری، اجتماعی و فرهنگی شناسایی کنیم و توسعه استان را بر این مبنا پیش ببریم.

وی با اشاره به تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: قزوین با داشتن ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم برای افزایش گردشگران و اقامت پذیری آنان در این استان است.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: شهر قزوین به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود می‌تواند مقصد مسافران نوروزی از محورهای شمال، جنوب، شرق و غرب کشور باشد و با توجه به جاذبه‌های تاریخی خود که یادگاری از دوران سلجوقی، صفویه و قاجار به بعد است، می‌تواند به عنوان شهری تاریخی مورد توجه گردشگران قرار گیرد.

وی ادامه داد: قزوین یکی از استان‌های مظلوم و ناشناخته در حوزه گردشگری است. استانی که این همه ظرفیت گردشگری دارد، اما گردشگر اقامت‌پذیر ندارد. 

نوذری با اشاره به اینکه، وجود گردشگر در استان می‌تواند به رونق اقتصادی و توسعه استان کمک شایان توجهی کند، افزود: برنامه‌ریزی شده تا در تاریخ ۱۱ فروردین ماه سال جاری با سفرای برخی کشورهای مختلف ازجمله تاجیکستان رایزنی شود تا بین قزوین و برخی کشورها خواهر خواندگی صورت گیرد و بدین واسطه بتوانیم قزوین را مقصد گردشگران خارجی کنیم. 

وی بیان کرد: مقرر شده یک برنامه فرهنگی مشترک نیز بین قزوین و تاجیکستان با نگاه فرهنگ بومی و اقوام در استان قزوین برگزار شود که این موضوع نیز می‌تواند، پای گردشگران بسیاری را به قزوین باز کند. 

استاندار قزوین در پایان گفت: با تمام امکانات در خدمت مسافران نوروزی هستیم. مبنای سیاست گذاری ما در حوزه پیشران توسعه، توجه به حوزه گردشگری است. 

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404010100182
  • خبرنگار : 50560