مدیرکل اوقاف استان خبر داد

حضور ۲ میلیون زائر نوروزی در مراسم تحویل سال نو بقاع متبرکه فارس

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس از حضور ۲ میلیون زائر در مراسم تحویل سال نو در بقاع متبرکه این استان خبر داد و گفت: مراسم تحویل سال به صورت ویژه در ۷۵ بقعه متبرکه شاخص استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعباس موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر گفت: برنامه تحویل سال نو در قالب طرح «آرامش بهاری» اجرا شد که این طرح در نوروز امسال در ۲۴۰ بقعه متبرکه استان فارس در حال اجراست.

وی با بیان اینکه طرح مذکور در بازه زمانی ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شد و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد، افزود: با توجه به اینکه طی امروز و روزهای آتی بارش باران در سطح استان فارس در پیش داریم، اسکان اضطراری برای مسافران نوروزی را در مساجد، حسینیه‌ها و زائرسرا و کمپ‌های بقاع متبرکه در نظر گرفته‌ایم.

موسوی تصریح کرد: بیش از ۲۷۰ مکان مذهبی اعم از مسجد، حسینیه و بقاع متبرکه در سطح استان فارس آماده اسکان ضروری مسافران نوروزی خواهند بود که در صورت نیاز هموطنان در این اماکن اسکان داده شوند و از این تعداد ۶۵ مکان در شیراز است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس در عین حال این نکته یادآور شد که برخی از امامزادگان شاخص استان دارای زائرسرا هستند که تمام ظرفیت اسکان این اماکن طی ایام نوروز به کار گرفته می‌شوند.

وی با تصریح اینکه بیش از ۳۰۰ زائرسرا برای مسافرینی که برای زیارت به حرم امامزادگان و بقاع متبرکه مشرف می‌شوند، میزبان زائران نوروزی هستند، گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ خادم، هیئت امنا، مدیر داخلی امامزاده و ... طی ایام نوروز به زائران و میهمانان نوروزی خدمات ارائه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، آمار حضور زائران در بقاع متبرکه فارس به جز آمار حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010100094
  • خبرنگار : 50649