شمع سفره هفت سین یک خانه را به آتش کشید

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول از وقوع آتش‌سوزی در یک منزل مسکونی در پی روشن نگه داشتن شمع سفره هفت‌سین خبر داد.

روح‌الله بهشتی‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (۳۰ اسفندماه) ساعتی پس از تحویل سال نو از طریق تماسی با سامانه ۱۲۵ این سازمان گزارش آتش گرفتن یک واحد مسکونی واقع در خیابان نو فرهنگ ۸ اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: ستاد فرماندهی عملیات به سرعت اکیپ‌های اطفاء حریق ایستگاه عملیاتی یک و دو را به محل اعزام کرد و آتش‌نشانان بلافاصله اقدام به مهار آتش کردند. 

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول بیان کرد: این حادثه به علت بی احتیاطی و روشن گذاشتن شمع سفره هفت سین هنگام خروج از واحد مسکونی اتفاق افتاد و متاسفانه آتش شمع به میز جلوی مبل سرایت کرد و موجب  آتش‌سوزی شد. با حضور آتش‌نشانان، ساکنان آپارتمان خارج و آتش این واحد مسکونی که در طبقه دوم یک آپارتمان پنج طبقه بود کنترل و مهار شد.

وی با تقدیر از آتش‌نشانان و هوشیاری همسایگان، بیان کرد: رعایت اصول ایمنی ضامن سلامتی همه آحاد جامعه است و از مردم  می‌خواهیم هنگام خروج از منزل حتما از ایمن بودن وسایل خود اطمینان حاصل کنند و سپس از منزل خارج شوند. 

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403123020815
  • خبرنگار : 50225