در پیام نوروزی استاندار ممطرح شد

خراسان رضوی می‌تواند محل گفت‌وگوی اندیشه‌های مختلف باشد

استاندار خراسان رضوی گفت: استان ما می‌تواند محل گفت‌وگوی افکار و اندیشه‌های مختلف باشد چراکه این ظرفیت در استان وجود دارد.

غلامحسین مظفری در پیام نوروزی خود به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، ضمن آرزوی سلامتی برای مردم، اظهار کرد: مردم ما در سال ۱۴۰۳ شرایط سختی را تحمل کردند و من هم به سهم خودم بابت همه کاستی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم شادمانی نوروز و نشاط روحی شب‌های قدر، انرژی مثبتی برای شروع سال جدید باشند.

وی افزود: خراسان عزیز محل تلاقی دو کلان‌فرهنگ ایرانی و اسلامی است؛ فرهنگ اسلامی به تبع حضور بارگاه منور امام رضا (ع) و فرهنگ ایرانی به واسطه وجود آرامگاه فردوسی بزرگ. امیدوارم با تاسی به امام رضا که مبدع گفت‌وگوی تمدن‌ها بودند، از همه ظرفیت‌ها برای گفت‌وگو بین مذاهب و اندیشه‌ها استفاده کنیم تا موجبات توسعه خراسان رضوی فراهم شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: استان ما می‌تواند محل گفت‌وگوی افکار و اندیشه‌های مختلف باشد. این ظرفیت به خوبی در خراسان رضوی وجود دارد و من مطمئنم با مشارکت نخبگان و فعالین اقتصادی، اجتماعی و علمی، می‌توانیم این استان را متحول کنیم.

مظفری با بیان اینکه خراسان رضوی دارای سرمایه‌های عظیم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، عنوان کرد: اگر فضای لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های این استان را ایجاد کنیم، حتما می‌توانیم شرایط مطلوب‌تری را برای استان فراهم آوریم.

وی با بیان اینکه ان‌شاءالله در سال ۱۴۰۴ کنگره ۱۸ هزار شهید را در خراسان رضوی برگزار خواهیم کرد، گفت: در تلاش هستیم روزهای ملی خراسان بزرگ اعم از روز فردوسی، خیام، عطار و... را باشکوه‌تر از گذشته برگزار کنیم، زیرا این سرمایه‌ای عظیم برای همدلی و وفاق است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: از همه عزیزانی که در سال ۱۴۰۳ تلاش و گره‌ای از مشکلات مردم را باز کردند، تشکر می‌کنم. از مردم عزیز که با ما همراهی کردند نیز قدردانی می‌کنم. از مجموعه سابق و فعلی استانداری نیز متشکرم و امیدوارم همه ما با خدمت خالصانه بتوانیم گام‌های مؤثری را برای توسعه استان برداریم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403123020670
  • خبرنگار : 50405