امحای بیش‌از ۳۰۰ هزار کیلو کالای تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز در منطقه آزاد چابهار

کارشناسان مدیریت غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار بیش از ۳۰۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته ‌و غیرمجاز را، جمع‌آوری و امحا کردند.

سعیدعلی بزرگ‌زاده،  مدیر غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: طی بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی، آرایشی و بهداشتی، انبارهای شرکت‌های واردکننده و انبارهای منطقه آزاد و در راستای نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ سلامت مردم - که از اهداف اصلی حوزه غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار است - این اقلام به علت انقضای تاریخ مصرف و عدم انطباق با قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی، غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و بعداز انجام مراحل قانونی و قضایی، با حضور نمایندگان و کارشناسان مدیریت غذا، دارو و سلامت، نماینده مراجع قضایی و نماینده اداره کل دفتر مرکزی حراست سازمان منطقه آزاد چابهار و پس از انتقال به سایت پسماند، منهدم شد.

بزرگ‌زاده گفت: برای جمع‌آوری این اقلام مدیران شرکت‌های واردکننده و متصدیان مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، همکاری بسیار خوبی با کارشناسان این مدیریت داشتند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403122920302
  • خبرنگار : 50599