مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی خبر داد

پیش‌بینی مبلغ ۸.۱ همت در برنامه اجرایی تولید مسکن سال ۱۴۰۴

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی از پیش‌بینی مبلغ ۸.۱ هزار میلیارد تومان در برنامه اجرایی تولید مسکن سال ۱۴۰۴ خبر داد.

امیر داعی با ارائه گزارشی از عملکرد این واحد بر اساس برنامه چهار ساله ابلاغی تولید مسکن در استان خراسان رضوی گفت: از مجموع ۳۶۳هزار و ۹۳۴ واحد در حوزه مسکن حمایتی تعداد ۱۶۸هزار و ۷۱۷ واحد در برنامه قرار داشته که در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

وی با بیان اینکه در گام اول در بخش حمایتی پس از ساماندهی متقاضیان به تعداد ۵۲۳هزار و ۶۱۸ و تأیید نهایی ۱۴۰هزار و ۱۱۳ متقاضی، تعداد ۷۲هزار و۸۴۰ نفر وجه ۴۰ میلیون تومان را واریز کردند، گفت: در بخش ثبت‌نام جوانی نیز ۱۴هزار و۱۳ متقاضی تأیید نهایی شدند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی اظهار کرد: در گام دوم در راستای تأمین ۴۷۵۱ هکتار زمین، معادل ۱۲۸هزار و۷۷۱ واحد، به ارزش ۱۷۵ همت اقدام شد و سپس در گام سوم آماده‌سازی زمین تعداد ۸۰ سایت در حال اجرای آماده‌سازی، به مساحت ۲۵۸۸ هکتار صورت گرفت و تعداد ۵۸ سایت جدید جهت شروع عملیات آماده‌سازی، به مساحت ۱۷۲۵ هکتار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به انجام زیرسازی زمین به مساحت ۴۱۶۲ هکتار، که از این میزان ۲۵۸۸ هکتار در حال اجراست و ۱۵۷۴هکتار جدید است، اظهار کرد: در این راستا عملیات اجرای راه دسترسی، روسازی ۱۵۲ هکتار و ابنیه فنی اعم از دیوار ساحلی و کانال در حال اجراست که درمجموع ۳۱ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

داعی افزود: مبلغ ۸.۱ همت در برنامه اجرایی سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی‌شده و مابقی آن به میزان ۴.۱ همت به‌علاوه روسازی سراچه‌هایی که زیرسازی آن در سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود، مبلغ ۳ همت لازم است. اعتبارات موردنیاز برای سال ۱۴۰۵ نیز مبلغ ۴.۴ همت است.

وی بابیان این‌که در حوزه اجرا در بخش مسکن حمایتی ۳۶.۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی را با در دست اجرا بودن ۱۳۰ هزار و ۵۷۹ واحد مسکونی شاهدیم، گفت: در حوزه شهری ۷۶هزار و ۲۰۸ واحد مسکن در قالب واگذاری زمین اجاره ۹۹ ساله در شهرها با ۶۲هزارو۵۳۱ واحد، واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت شهرها به تعداد ۸۳۳۵ واحد و مشمولین قوانین حمایتی (قانون ایثارگران) به تعداد ۵۲۴۲ مورد اقدام شده است و در حوزه روستایی در قالب واگذاری اجاره ۹۹ ساله در روستاها به تعداد ۲۰هزارو۳۵۴ مسکن روستایی مکاتبات انجام‌شده و در این بخش‌ها ۹۶ هزار و ۵۶۲ مورد واگذاری زمین شهری و روستایی صورت گرفته است.

داعی خاطرنشان کرد: در حوزه انبوه‌سازی نیز در قالب واحدهای حمایتی تعریف‌شده مؤثر به‌صورت انبوه‌سازی به تعداد ۲۵هزارو۴۲۱ مورد با پیشرفت فیزیکی ۳۹.۷۶ درصد و نیروهای مسلح با تعداد ۵۱۴۵ واحد در حال ساخت و با پیشرفت فیزیکی ۳۸ درصدی اقدام شده است. همچنین درزمینهٔ انبوه‌سازی در بخش مسکن مهر تکمیل‌شده ۳۴۵۱ واحد مسکن با پیشرفت ۱۰۰ درصدی اقدام شده که درمجموع ۳۴هزارو۱۷ واحد مسکونی انبوه‌سازی اجراشده و یا در حال اجراست.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122920175
  • خبرنگار : 50664