سرپرست اورژانس فارس خبر داد

مرگ جوان شیرازی در اثر انفجار ترقه / ۸۰ نفر مصدوم شدند 

سرپرست اورژانس فارس از افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری به ۸۰ نفر خبر داد و گفت: یک جوان ۲۵ ساله در بیمارستان نمازی در اثر خونریزی ناشی از قطع عضو درگذشت.

مسعود عابد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: یک جوان امشب (سه شنبه ۲۸ اسفند) در  اثر انفجار ترقه دچار قطع عضو پا شد و در نهایت بخاطر خونریزی شدید درگذشت.

وی تصریح کرد: آمار کلی مصدومین چهارشنبه‌سوری، سال گذشته ۸۷ مورد گزارش شد و تا ساعت ۲۰ امشب، ۸۰ مورد مصدوم در استان به ثبت رسیده است. 

عابد با بیان اینکه بیشترین آمار مربوط به سوختگی است، گفت: بیشترین آسیب‌ها شامل سوختگی با ۵۴ مورد و آسیب‌های چشمی ۱۰ مورد است. 

به گفته سرپرست اورژانس فارس، بیشترین مراجعه‌کننده به بیمارستان رجایی شیراز گزارش شده است. 

عابد با اشاره به اینکه ۵۶ مورد از مصدومین مربوط به شیراز است، از خانواده‌ها درخواست کرد که برای پیشگیری از بروز هرگونه آسیب، تا پایان امشب مراقب فرزندان خود باشند.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403122819997
  • خبرنگار : 50649