فرمانده انتظامی استان خبرداد

کاهش ۵۱ درصدی شرارت و درگیری در آذربایجان‌غربی

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: با اقدامات انجام شده ۲۵۱ نفر از اراذل اوباش سطح استان در سال جاری دستگیر شدند که شاهد کاهش ۵۱ درصدی شرارت و درگیری در استان هستیم.

سردار رحیم جهانبخش، امروز سه شنبه ۲۸ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات فرماندهی انتظامی استان برگزارشد، افزود: در سال‌جاری ۴۸۷۹ کیلوگرم مواد مخدر توسط پلیس استان کشف شد که آمارها نشان از افزایش ۸ درصدی کشفیات مواد مخدر است.

وی تصریح‌کرد: در سال‌جاری بیش از ۶ میلیون و ۳۴۰هزار نفر تردد مرزی در استان ثبت شد.

جهانبخش یادآور شد: آذربایجان‌غربی در حوزه ساماندهی و تردد اتباع غیرمجاز جزو استان‌های پیشتاز است به طوریکه در سال‌جاری بیش از ۱۵ هزار اتباع خارجی دستگیر و به خارج از کشور هدایت شدند.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با اشاره به کشف مواد محترقه غیر مجاز نیز خاطرنشان کرد: در چند روز اخیر ۱۱ کارگاه و یک کارخانه تولید مواد منفجره کشف و از این مراکز بیش از ۲تن مواد منفجره و همچنین بیش از ۹۰۰هزار ترقه نیز کشف شد.

وی بااشاره به اینکه فرهنگ سازی یک عامل مهم در کاهش تصادفات است، ادامه داد: امسال با وجود کاهش ۱۴درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات، ۵۸۲نفر فوتی و ۱۴ هزار و ۷۷۷نفر مجروح در اثر تصادفات ثبت شد.

سردار جهانبخش گفت: در سال جاری در حدود ۲میلیون و ۴۰۰هزار تماس با ۱۱۰ انجام شده که ۵۰۰ هزار تماس عملیاتی شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403122819766
  • خبرنگار : 50134