رئیس ستاد مدیریت بحران ابهر:

لایروبی مسیل‌ها ضروری است

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان ابهر گفت: لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها به منظور پیشگیری از سیلاب الزامی است.

محمد زمانی امروز (سه‌شنبه ۲۸ اسفند) در جلسه ستاد مدیریت بحران ابهر با اشاره به اقدامات صورت‌ گرفته در جریان بارش‌های اخیر در این شهرستان، اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی اعضای ستاد در بازگشایی راه‌ها و مدیریت شرایط بحرانی موفق عمل شد و اجازه ندادیم مسیرها بسته شده و مسافران دچار مشکل شوند.

وی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها در ایام تعطیلات نوروزی نیز شاهد بارش‌هایی خواهیم بود، تصریح کرد: لازم است همه دستگاه‌ها آماده‌باش کامل داشته باشند و تلفن همراه اعضای ستاد مدیریت بحران به صورت ۲۴ ساعته روشن باشد.

زمانی افزود: بحران، لحظه است و غفلت در آن، پیامدهای جبران‌ناپذیر دارد بنابراین باید تجهیزات بررسی و آماده شود و نقاط حادثه‌خیز شناسایی و ایمن‌سازی شود.

او با اشاره به لزوم تفکیک ترافیکی سه مسیر اصلی مرشون، احمدآباد و قیدار به ابهر در زمان بارش‌ها، خواستار برنامه‌ریزی منسجم برای این موضوع شد.

زمانی همچنین به نقش جهاد کشاورزی و بانک‌ها در مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: تشویق کشاورزان به بیمه محصولات و آمادگی برای جبران خسارات احتمالی، باید در اولویت قرار گیرد.

دبیر ستاد مدیریت بحران ابهر در ادامه به ابلاغ طرح استقبال ایمن از بهار ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: این طرح که دارای شش اصل و ۲۳ بند اجرایی است، به همه شهرداران و مسئولان شهرستان ارسال شده و لازم است اقدامات بر اساس این ابلاغیه انجام شود.

وی با تأکید بر هماهنگی کامل در امور، خاطرنشان کرد: همه مرخصی‌ها در این ایام باید با هماهنگی ستاد مدیریت بحران باشد و آمادگی کامل در همه بخش‌ها حفظ شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403122819653
  • خبرنگار : 50163