مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان مطرح کرد

فعال‌شدن مجمع خیرین مدرسه‌ساز، راهکار حل مشکل فضای آموزشی خرم‌دره

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: با توجه به نقش مهم خیرین در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی فعال شدن مجمع خیرین مدرسه‌ساز خرم‌دره، کلید حل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان است.

حمیدرضا اسلامی امروز(سه‌شنبه ۲۸ اسقند) در جلسه شورای آموزش ‌و پرورش خرم‌دره با اشاره به خط ‌مشی دولت چهاردهم در حوزه آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: دکتر پزشکیان بلافاصله بعد از تعیین وزیر آموزش و پرورش، بر عدالت آموزشی، رفع مشکلات ساختاری و اصلاح نظام آموزش تاکید داشته است.

وی افزود: در هر سفر هیأت دولت به مناطق مختلف کشور، یکی از پروژه‌هایی که کلید خورده، احداث و نوسازی مدارس است که این موضوع، وظیفه ما را در استان‌ها و شهرستان‌ها مشخص می‌کند.

او با تأکید بر اینکه این رویکرد، بزرگ‌ترین فرصت و پتانسیل برای حل مشکلات آموزشی کشور است، گفت: این فرصتی است که شاید تا سالیان سال دیگر تکرار نشود. در همین راستا، نهضت عدالت اجتماعی و برابری آموزشی نصب‌العین سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار گرفته است.

اسلامی ادامه داد: ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای تک‌تک شهرستان‌ها نظام مسائلی را استخراج کرده‌اند که این برنامه تا اسفند ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و در واقع، برنامه‌ای مدون و یک‌ساله است. برای تحقق این برنامه، همه باید همکاری کنند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی در شهرستان خرم‌دره، تصریح کرد: بسیاری از مدارس نوسازی شده در این شهرستان از محل تخریب و بازسازی بوده است. این در حالی است که در برنامه ششم توسعه، این موضوع تقریباً حذف شده بود.

او با بیان اینکه یکی از اعتبارات بسیار مهمی که در اختیار نوسازی مدارس قرار دارد، تکمیل پروژه‌هایی است که ۵۰ درصد آن توسط خیرین احداث شده است، گفت: با توجه به همین موضوع، در راستای حل مشکلات فضای آموزشی خرم‌دره، باید مجمع خیرین مدرسه‌ساز این شهرستان فعال شود.

اسلامی با اشاره به موقعیت خاص خرم‌دره، اظهار کرد: این شهرستان هم به لحاظ تعداد جمعیت و هم به لحاظ گستردگی، جزو شهرستان‌های شهرمحور است و همین موضوع باعث شده که بیشترین تراکم دانش‌آموزی در خرم‌دره باشد.

وی با اشاره به توسعه شهری در خرم‌دره و اجرای پروژه‌های مسکن ملی، بیان کرد: ماده ۱۸ قانون شوراهای آموزش‌ و پرورش در حوزه مسکن ملی مغفول مانده است. اقدام ملی در خرم‌دره شامل ۴۵۰ واحد است که باید  احداث مدرسه در این مناطق، از طریق اداره راه و شهرسازی پیگیری شود.

مدیر کل تجهیز و نوسازی مدارس استان زنجان توضیح داد: اگر در بافت‌های جدید شهرهای ابهر، زنجان، خرم‌دره و قیدار مدرسه احداث نشود، در آینده قطعا با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود.

او با اشاره به پروژه ۱۸ کلاسه هنرستان خرم‌دره، گفت: این پروژه از جمله پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان است و برای تکمیل آن، نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار داریم. این پروژه یکی از نیازهای اساسی حوزه آموزش و پرورش خرم‌دره و جزو نظام مسائل این شهرستان محسوب می‌شود.

اسلامی همچنین به پروژه ۹ کلاسه ارشاد اشاره کرد و گفت: تعهد خیر در این پروژه به اتمام رسیده و پروژه در لیست به تهران اعلام شده است که به محض تخصیص اعتبار، اجرای پروژه آغاز خواهد شد.

وی درباره پروژه خیری روستای شویر نیز اظهار کرد: یکی از مشکلات این پروژه، تأیید نشدن نقشه آن است که برای پروژه روستای شویر طرح مقاوم‌سازی ارائه شده اما فعلاً اجرا نشده است،

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر اینکه نقشه موجود مدرسه روستای شویر به لحاظ فنی مورد تأیید نوسازی و هیچ مهندس دیگری نیست، گفت: در بحث سازه‌ای، حساسیت ویژه‌ای وجود دارد تا مدارس ایمن در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403122819490
  • خبرنگار : 50163