بهمن جعفری در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: دولت مصوبهای برای حمایت از واحدهای صنعتی زیان دیده از ناترازی انرژی تصویب کرد که یکی از بخشهای آن امهال تسهیلات دریافت شده از بانکها به مدت ۶ ماه برای تولیدکنندگانی که از ناترازی انرژی خسارت دیدهاند است.
وی اضافه کرد: همچنین امهال ۳ ماه از مالیات واحدهای صنعتی زیان دیده و اعطای اوراق گواهی سپرده خاص در قالب سرمایه در گردش به واحدهای بدهکار ناشی از قطع برق، آب و گاز به سازمان تامین اجتماعی توسط بانک رفاه از جمله مصوبات هیئت دولت است.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت لرستان اظهار کرد: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، گزارش کاملی از تعداد مجوزهای صادره و تعداد واحدهای فعال سرب ارائه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در خصوص این واحدها مسائل زیست محیطی و گمرکی مطرح بوده چون فلسفه تعدادی از این واحدها این است که باتریهای ضایعاتی را ورود موقت کرده و طی یک فرایند سربگیری و سپس صادرات صورت گیرد اما عرضه خارج از شبکه مشاهده شده و گمرک هم ورود کرده است.
انتهای پیام