هشدار دادستان مرکز استان چهارمحال و بختیاری به برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری با هشدار به برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه در چهارشنبه آخر سال از دستگاه‌های انتظامی و اطلاعاتی خواست تا نسبت به شناسایی و معرفی این افراد به دستگاه قضا اقدام کنند.

 سید نصرالدین صالحی در خصوص افرادی که به بهانه آخرین شب چهارشنبه ‌سال در نظم عمومی اخلال و ایجاد مزاحمت کنند، اظهار کرد: دستگاه قضایی با قاطعیت، قدرت و شدت با این افراد برخورد خواهد کرد.

وی ضمن هشدار به فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد محترقه غیرمجاز، افزود: برخورد قضایی و تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در انتظار فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد منفجره و محترقه غیرمجاز است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری، صالحی به نقش خانواده در کاهش تلفات و آسیب‌های ناشی از حوادث چهارشنبه آخر سال هم اشاره‌ کرد و گفت: خانواده‌ها باید فرزندان خود را از خطرات مواد محترقه غیرمجاز آگاه کنند.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403122819426
  • خبرنگار : 50123