با تصویب هیات دولت انجام شد

اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی به ۳ شهرستان خراسان رضوی

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: اخیراً با تصویب هیأت دولت حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل طرح‌های اضطراری برای آب‌رسانی به سه شهرستان گناباد، نیشابور و گلبهار در خراسان رضوی تخصیص یافت.

حسین امامی، دوشنبه  ۲۷ اسفند در حاشیه جلسه مدیریت بحران آب در گناباد در جمع خبرنگاران گفت: علیرغم دغدغه‌هایی که در خصوص تأمین آب شهرستان گناباد وجود دارد اما پروژه‌های خوبی در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود دغدغه‌های تأمین آب شرب شهرستان رفع شود، افزود: شهرستان گناباد از اعتبارات تنش آبی هم برخوردار است.

امامی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش می‌شود قبل از شروع فصل گرما و تا اردیبهشت‌ بتوانیم هشت کیلومتر خط انتقال در محدوده ایستگاه پمپاژ گیسور به سمت گناباد را وارد مدار بهره‌برداری کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین تلاش داریم چاه بیمرغ تا ابتدای اردیبهشت‌ برق‌رسانی و تجهیز شود، افزود: مقرر شد چهار حلقه چاه این شهرستان که دچار افت آبدهی شدند کف شکنی شود تا با بهبود آبدهی آن‌ها تأمین آب پایدار برای تابستان پیش رو داشته باشیم.

 امامی از در دست اجرا بودن برنامه‌های دیگری برای شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح‌ها بتوانیم فشار متعادل را در سطح شهرستان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بخشی از پروژه‌ها توسط پیمانکار در حال انجام است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم در کنار مدیریت تأمین آب شهرستان با اجرای برنامه هوشمندسازی اقداماتی را برای کاهش پرت آب انجام دهیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در خصوص شهر بیدخت حفر یک حلقه چاه در برنامه گذاشته شد تا سریعاً حفاری شود و تأمین آب پایدار را داشته باشیم، البته اکنون بخشی از تأمین آب این شهر از گناباد انجام می‌شود.

وی از پیش‌بینی سامانه یکپارچه برای تأمین آب شهر گناباد و بیدخت خبر داد و اظهار کرد: گرچه برای روستاهای اطراف شهر کاخک هم چالش‌هایی داریم اما بخشی تعویض لوله می‌شود، ضمن اینکه بخشی هم توسط ارتش از محل طرح محرومیت‌زدایی برنامه‌ریزی شده که به زودی انجام می‌شود.

امامی تصریح کرد: تلاش می‌شود قبل از تابستان با پروژه‌هایی که در این جلسه برنامه‌ریزی شد دغدغه‌ها را رفع کنیم و خدمات پایداری را برای شهروندان شهرستان گناباد داشته باشیم.

وی همچنین به وضعیت منابع آبی استان اشاره کرد و گفت: تقریباً در ۱۷ ماه گذشته ۲۰۰ حلقه چاه را حفاری کرده‌ایم و ۷۰ چاه تجهیز شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: در حال حاضر تجهیزات برای ۶۰ حلقه چاه جدید خریداری و حمل شده است، ان‌شاءالله با تأمین برق حدود ۱۷ چاه و تجهیز این چاه‌ها تلاش داریم که تابستان پیش رو را با کمترین تنش‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

وی در ادامه از تجهیز ناوگان آب‌رسانی سیار خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته هفت تانکر جدید به ناوگان اضافه شده است که یک تانکر در شهرستان گناباد مستقر خواهد شد تا همکاران دغدغه‌ای نداشته باشند.

امامی با بیان اینکه خراسان رضوی در همکاری خیرین جزو استان‌های پیشتاز است، گفت: اقدامات خوبی از طریق بنیاد ابراهیمی برای اصلاح بخشی از شبکه‌های استان انجام شده بطوری که ۱۰۰ کیلومتر لوله مورد نیاز تأمین و در تمام شهرستان‌ها توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه از طریق مسئولیت‌های اجتماعی صنایع پتروشیمی هم حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار قرار گرفت، افزود: خیرین در شهرهای مختلف استان کمک‌های بسیاری را دارند.

مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی با اعلام اینکه تاکنون پروژه‌های خوبی را به این عزیزان معرفی کرده‌ایم، اظهار کرد: توانستیم در سال گذشته ۷۰ روستا را با کمک خیرین آب‌رسانی پایدار داشته باشیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122719382
  • خبرنگار : 30147