مهرداد خزایی پول دوشنبه ۲۷ اسفند در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وقوع دوفقره آتشسوزی در جنگلهای غرب مازندران، اظهار کرد: حسب گزارش واصله مبنی بر بروز آتشسوزی در ذخیرهگاه زربین حسنآباد در منطقه ساروس، بلافاصله نیروهای منابع طبیعی شهرستان چالوس و یگان حفاظت اداره کل به همراه نیروهای محلی در محل حاضر و آتش سوزی اطفا شد.
وی افزود: در این منطقه جنگلی دو هزار و ۵۰۰ متر مربع بصورت سطحی دچار حریق شد.
وی تصریح کرد: گزارش دیگری مبنی بر بروز آتشسوزی در منطقه پل کرات چالوس واصل شد که با حضور نیروهای منابع طبیعی، محیط زیست و نیروهای محلی آتش مهار شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-نوشهر مساحت عرصه جنگلی که دچار حریق شده بود را هزار و ۲۰۰ متر مربع برآورد کرد و گفت: به دلیل وجود یک اصله درخت خشک افتاده در شیب دامنه، همکاران علیرغم مهار کامل تا اطمینان خاطر از عدم شعلهور شدن مجدد در عرصه حضور دارند.
خزایی پول با توجه به گرمای کمسابقه در کشور از تمام هموطنان و گردشگران تقاضا کرد از هرگونه افروختن آتش در جنگل خودداری و موارد مشکوک را به تلفنهای گویای ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام