مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی خبر داد

ارائه خدمات ۸ کتابخانه عمومی آذربایجان شرقی در تعطیلات نوروز

اسامی کتابخانه‌های فعال و ساعات کار آنها در تعطیلات نیمه نخست فروردین‌ماه ۱۴۰۴ از سوی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی اعلام شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گفت: با هدف خدمات‌رسانی و افزایش رضایت‌مندی مراجعان و مخاطبان کتابخانه‌ها در تعطیلات نوروزی با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بخشی از کتابخانه‌های عمومی در این ایام نسبت به ارائه خدمات اقدام خواهند کرد.

اسد بابایی اظهار کرد: برای کسانی که در طول سال گرفتار دغدغه‌ها و روزمرگی‌های زندگی هستند و فرصت خواندن کتاب را پیدا نمی‌کنند، تعطیلات عید نوروز بهترین زمان برای مطالعه کتاب است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی، بابایی ادامه داد: بر این اساس هشت کتابخانه عمومی در سراسر استان شامل کتابخانه مرکزی، میرداماد و علامه طباطبایی در تبریز، اوحدی در شهرستان مراغه، میرزا طاهر خوشنویس و فرهنگ در شهرستان جلفا، آیت الله اشراقی در شهرستان سراب، آیت الله نجفی اهری در شهرستان اهر طی روزهای تعطیل ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آماده ارائه تمامی خدمات کتابخانه‌ای به اعضا و سایر علاقه‌مندان به کتابخوانی خواهند بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403122719291
  • خبرنگار :