چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

چهار نماینده از قزوین در مسابقات ورزشی دانش‌آموزان جهان، بانوی گلبالیست قزوینی در اردوی تیم ملی و برتری نمایندگان قزوین مقابل رقبا در لیگ چهار فوتبال اهم اخبار امروز ایسنا از ورزش قزوین است.

ملیکا محمدی در شطرنج، امیر علی محمد حسینی در تکواندو و امیرمحمد سلیمانی در پارادو میدانی و سارا اکبری به عنوان سرمربی تیم ملی شطرنج دانش‌آموزی در رقابت‌های المپیک دانش آموزی به میدان می‌روند.

این رقابت‌ها از چهاردهم فروردین ماه سال آینده در صربستان برگزار خواهد شد.

بانوی گلبالیست قزوینی در اردوی تیم ملی

 از سوی فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان نفیسه نجفی به عنوان ورزشکار به سومین اردوی تیم ملی گلبال بانوان دعوت شد.

مژگان کربی و حشمت نوربخش هم به عنوان سرپرست تیم‌های ملی گلبال مردان و زنان به دومین اردوی تیم ملی گلبال بزرگسالان جهت آمادگی برای حضور در مسابقات آسیاپاسفیک ۲۰۲۵ دعوت شدند.

این اردو از ۱۴ تا ۲۰ فروردین سال آینده در بابلسر برگزار خواهد شد.

برتری نمایندگان قزوین مقابل رقبا در لیگ چهار

نمایندگان فوتبال استان قزوین در لیگ چهار فوتبال باشگاه‌های کشور مقابل رقبا صاحب برتری شدند.

در هفته چهاردم لیگ چهار تیم یزدان مهر معینی بوئین‌زهرا مقابل میزبان خود لاوان مریوان با نتیجه سعه بر یک به برتری رسید.

 فجر قزوین هم در بازی خارج از خانه به اروم‌کیا ارومیه را با یک گل از پیش رو برداشت.

به گزارش ایسنا، نمایندگان فوتبال استان با کسب ۲۶ و ۲۴ امتیاز رتبه‌های اول و دوم جدول رده‌بندی را در اختیار دارند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403122719170
  • خبرنگار : 50658