معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد

نظارت شدید بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در زاهدان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: هفت هزار و ۱۶۲ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در حوزه این دانشگاه توسط بازرسان بهداشتی انجام شده است.

دکتر خداداد شیخ زاده در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ از ۱۱ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور ۷۹ تیم ۲ نفره در حال انجام است.

وی با بیان اینکه تیم‌های بازرسی و نظارتی بهداشت محیط، از ساعت هشت صبح تا ساعت ۲۰ و در برخی شهرستان‌ها تا ساعت ۲۴، به‌صورت مستمر از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع غذا، رستوران‌ها، هتل‌ها و مجتمع‌های بین‌راهی بازدید می کنند، تصریح کرد: با توجه به اینکه به دلیل فعالیت مراکز تهیه و توزیع شیرینی، زولبیا، بامیه و دیگر مواد غذایی که ویژه ماه رمضان و عید نوروز است؛ نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به‌صورت ویژه و شبانه‌روزی انجام می‌شود تا از رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه و توزیع این محصولات اطمینان حاصل شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از شهروندان و مسافران خواست تا ضمن رعایت نکات بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دوره‌گرد، خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانه تلفنی ارتباط مردمی وزارت بهداشت ۱۹۰ جهت بررسی و اقدام توسط کارشناسان گزارش کنند.

وی گفت: از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تاکنون در بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، بیش از ۶ هزار و ۶۶۸ کیلوگرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمع‌آوری شد.

شیخ زاده افزود: همچنین در این گشت ها، ۲ هزار و ۶۷۳ کلرسنجی، کدورت سنجی و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان طبق بازدیدها و بررسی‌های انجام شده تاکنون جهت ۴۸ واحد متخلف، ماده ۱۳ قانون خوراکی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی اجرا شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403122719088
  • خبرنگار :