فرهاد فرامرزیان ۲۵ اسفند در بازدید رضا سپهوند، نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی با اشاره به نقشآفرینی جهاد دانشگاهی در درمان ناباروری و جوانی جمعیت که از مباحث مورد تأکید مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۰ هزار زوج به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان مراجعه کرده و بانک اطلاعاتی آنان موجود است.
وی ادامه داد: طرح توسعه مرکز درمان ناباروری این واحد در فضایی به مساحت ۷۵۰ متر در دست اقدام است که در این راستا شاهد تعامل و حمایت گسترده استانداری و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هستیم.
فرامرزیان بر لزوم اختصاص اعتبار به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان برای توسعه و ارتقاء و تجهیزات آن تأکید کرد و یادآور شد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان از مجهزترین مراکز در حوزه درمان مشکلات ناباروری غرب کشور است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان افزود: در حال حاضر با چالش جمعیت در کشور روبهرو هستیم و این امر دغدغه مهم مقام معظم رهبری است و برای رفع این دغدغه باید مراکز درمان ناباروری را حمایت کرد.
وی با اشاره به ارائه تمام خدمات تخصصی درمانی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان، ادامه داد: انتظار داریم نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی جهت جذب اعتبارات لازم برای تجهیز مرکز درمان ناباروری ما را یاری و همراهی کنند.
انتهای پیام